Γεια χαρά και από μένα. Με λένε Ασπασία (αυτό είναι το όνομα που με φωνάζουν στην Ελλάδα), είμαι από την Αλβανία και είμαι 24 χρονών. Το κείμενο που θα διαβάσετε με βοήθησε να το γράψω μια φίλη μου που είναι ελληνίδα. Εγώ ξέρω αρκετά καλά ελληνικά αλλά δεν ξέρω να γράφω παρά μόνο με κεφαλαία γράμματα. Τέλος πάντων, ίσως αυτά να μη ενδιαφέρουν κανέναν.

Παντρεύτηκα στην Αλβανία έναν Αλβανό και ήμουν μόλις 18 χρονών. Είμαι δηλαδή 6 χρόνια παντρεμένη με αυτόν και ήρθαμε στην Ελλάδα πριν από πέντε χρόνια. Πιάσαμε μαζί δουλειά σε ένα σουβλατζίδικο. Το σουβλατζίδικο το είχε ένα ζευγάρι, αυτός 45 και η γυναίκα του (μια χοντρή) στα 35.

Στην αρχή όλα ήταν κανονικά, αν και από την πρώτη μέρα που πιάσαμε εγώ και ο άντρας μου δουλειά εκεί, παρατήρησα ότι το αφεντικό δεν έκανε τίποτα άλλο από το να κοιτάει τα πόδια μου και το στήθος μου. Μπορεί να μην έχω μεγάλο στήθος όπως η γυναίκα του, αλλά φαίνετε ότι εκείνος ήθελε μάλλον να γαμήσει μια αδύνατη γκόμενα όπως ήμουν εγώ.

Μετά από δύο σχεδόν χρόνια που δούλευα εκεί μαζί με τον άντρα μου το αφεντικό είχε αρχίσει να γίνετε όλο και πιο τολμηρό απέναντι μου. Μάλιστα όταν πολλές φορές δεν ερχόταν η χοντρή στο μαγαζί και όταν ο άντρας μου τύχαινε να σερβίρει έξω, εκείνος όλο και μου πέταγε σπόντες. Πότε για τα μακριά καστανά μου μαλλιά, πότε για τις κοντές φούστες που φορούσα και άλλα πολλά.

Μια μέρα λοιπόν που η γυναίκα του (Σάββατο ήταν και συνήθως τα Σάββατα δεν είχαμε πολύ δουλειά αφού το μαγαζί εκείνο τον καιρό δεν είχε delivery), δεν ήρθε στο μαγαζί και ο άντρας μου είχε φύγει για Αλβανία (είχε μπει στο νοσοκομείο ο πατέρας του), μείναμε λοιπόν μόνοι μας στο μαγαζί εγώ και εκείνος. Έκανε πολύ κρύο και έβρεχε, από πελάτες ένας το πολύ δύο κάθε μια ώρα.

Έτσι καθόμαστε κοντά στην σόμπα υγραερίου ο ένας δίπλα στον άλλον και μιλούσαμε. Κατά τις δέκα και μισή το βράδυ, εκείνος μου είπε.
—Σήμερα δεν κάναμε τίποτα με αυτό το κρύο. Τι λες πάμε να φύγουμε;

Έβγαλα την ποδιά μου. Από κάτω φορούσα μια πολύ κοντή φούστα, μου αρέσει να δείχνω τα πόδια μου, εκείνος μόλις με είδε γέλασε και μου είπε.

—Πω, πω, τυχερός ο άντρας σου.

—Γιατί;

—Τι παιδί είσαι εσύ; Νεκρό ανασταίνεις.

—Μη ξεχνάς. Είσαι παντρεμένος.

—Ε και; Και εσύ είσαι παντρεμένη.

Κλείσαμε το μαγαζί και μπήκαμε στο αμάξι του. Πρώτη φορά ήταν που καθόμουν δίπλα του. Η φούστα μου σηκώθηκε ακόμα πιο πολύ. Τα μάτια του κόντευαν να πεταχτούν έξω. Εντωμεταξύ το παιχνίδι αυτό είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ, ήταν και πολύ ωραίος άντρας και για να λέμε αλήθεια μου άρεσε η ιδέα να του την κάτσω. Έτσι δεν έκανα καμιά προσπάθεια να κατεβάσω την φούστα μου και ότι ήταν να γίνει ας γινόταν, άσε δε ότι δεν χώνευα με τίποτα την χοντρή γυναίκα του, ούτε εκείνη με χώνευε εδώ που τα λέμε, μάλλον με ζήλευε που είχα τόσο ωραίο σώμα.

Όταν φθάσαμε στο σπίτι μου, κοίταξα δεξιά και αριστερά, δεν ήταν κανείς στον δρόμο και έτσι του πρότεινα να ανέβει επάνω μαζί μου για κανένα καφέ. Ανεβήκαμε, κάθισε σε έναν καναπέ του σαλονιού και κοιτούσε συνεχώς την ώρα.

—Φοβάσαι ε; του είπα.

—Με σένα δεν φοβάμαι τίποτα, αν και μπορεί να πάρει η γυναίκα μου.

Του έφτιαξα τον καφέ και κάθισα δίπλα του. Μπροστά του κάτι είχε φουσκώσει, ήταν καυλωμένος. Τότε με μια κίνηση, έβαλα το χέρι μου στο φούσκωμα, με άρπαξε απότομα και άρχισε να με φιλάει σαν παλαβός. Μου έβγαλε το μπλουζάκι και άρχισε να με φιλάει στα βυζάκια μου. Σχεδόν μου δάγκωνε τις ρόγες μου άγρια. Το μουνί μου είχε αρχίσει να στάζει από καύλα.

Γδυθήκαμε γρήγορα. Είχε φοβερό καυλί, του άντρα μου μάλλον για παιδικό φάνταζε μπροστά του. Το πείρα στο στόμα και ευχαριστήθηκα μέγεθος. Μετά από λίγο πήγαμε στο κρεβάτι, άρχισε να με γλείφει στα μουνόχειλα, με τρέλαινε άσχημα, ο δικός μου ποτέ δεν μου είχε κάνει κάτι τέτοιο, ο άντρας μου το μόνο που ξέρει είναι να με βάζει κάτω και να με γαμάει χωρίς να περιμένει πρώτα να καυλώσω. Μετά από γλείψιμο όλο μου του κορμιού από πάνω μέχρι τις πατούσες, καβάλησα πάνω του καρφώνοντας μέσα μου όλο εκείνο το πράγμα. Έχυνα ασταμάτητα όταν κτύπησε το κινητό του. Ήταν η χοντρή, εκείνος της έλεγε ότι χάλασε το αμάξι και ότι θα αργούσε λίγο και εγώ καρφωμένη με τον πούτσο του στο μουνί μου τρελαινόμουν στην ιδέα ότι γαμιόμουν με τον άντρα της την ώρα που μιλούσε μαζί της.

Όταν έκλεισε το τηλέφωνο με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με γαμάει και πάλι, τότε κτύπησε το δικό μου κινητό. Ήταν ο άντρας μου από την Αλβανία. Του μιλούσα και έχυνα. Νόμισε ότι έτρωγα κάτι καθώς δεν μπορούσα να του μιλήσω όπως άλλες φορές. Ότι έτρωγα, έτρωγα αλλά αυτό το κάτι ήταν φανταστικό. Ευτυχώς την ώρα ακριβώς που έκλεινα το τηλέφωνο εκείνος άρχισε να μου χύνει το πρόσωπο και το στόμα. Απίστευτες ποσότητες χυσιού και φώναζε δυνατά.

Συνεχίζω να έχω παράνομο δεσμό μαζί του και μάλιστα τώρα είμαι έγκυος τεσσάρων μηνών και ο άντρας μου νομίζει ότι το παιδί είναι δικό του. Που να ξέρει ότι το παιδί είναι του αφεντικού μιας και μετά την πρώτη εκείνη φορά ήθελα να με χύνει μέσα. Ήθελα να κάνω παιδί μαζί του και τελικά τα κατάφερα. Τώρα σκεφτόμαστε να χωρίσουμε και οι δύο και να παντρευτούμε. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι.

Click here for more!