Καλησπέρα. Πριν από 2 μέρες γάμησα για πρώτη φορά. Αυτή η πρώτη φορά έγινε σε μπουρδελο με πουτάνα.

Λοιπόν, προχτές αποφάσισα να πάω με ένα φιλαράκι να γαμήσουμε σε μπουρδελο . Ήταν 10 το βράδυ. Πήγαμε στα μπουρδελο που υπάρχουν στον Βαρδάρη στην Θεσσαλονίκη. Είδαμε ένα καλό μπουρδελο και μπήκαμε. Βγήκε η τσατσά , μας έδειξε της πουτάνες και μπήκε πρώτος ο φίλος μου. Εγώ ήμουν μέσα στην αγωνία. Μετά από 5' ήρθε η σειρά μου. Μου έτυχε μια πολύ καυλιάρα πουτάνα, Εύη την έλεγαν.

Φορούσε εκείνη την στιγμή ένα σουτιέν διαφανές μπροστά για να φαίνονται οι μικρές καυλιαρικες ρώγες και ένα στρινγκ κορδόνι. Με καύλωσε από την πρώτη στιγμή. μπήκαμε στο δωμάτιο και με ξέντυσε γρήγορα παίζοντας τον πούτσο μου. Είχα ανάψει. Δεν είχα πει κουβέντα ως τότε. Μόλις σηκώθηκε τέρμα ο πούτσος μου μου έβαλε το προφυλακτικό και αμέσως έβγαλε τα εσώρουχα που φορούσε. Ξεπετάχτηκαν 2 κανονικά βυζιά στητά που Θα τα ζήλευε και η Pamela Anderson. Το μουνάκι της ήταν καταξυρισμενο και αφράτο. Δεν άντεξα και της χούφτωσα τα βιζομπαλα. Ήταν τέλεια η αίσθηση. Έσκυψε και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Ομολογώ ότι δεν είχα νιώσει ποτέ καλύτερα. Μετά από ένα 2λεπτο της είπα να σταματήσει γιατί κόντευα να χύσω και δεν ήθελα.

Με ρώτησε τι στάση ήθελα και της είπα να στηθεί στα 4. Πήγα από πίσω της και της τον έμπηξα όσο ποιο δυνατά μπορούσα. Βογκούσε μέσα στην καύλα ενώ μου έπιανε τα αρχίδια. Είχε σφικτό μουνάκι με αποτελέσματα να έχω πλήρη αίσθηση του μουνιού της. τα υγρά της είχαν αρχίσει να κυλάνε από την μουνοτρυπα της ενώ μέσα στην καύλα που την είχε κατακλύσει μου ζήτησε να της χώσω 2 δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα της. Βόγκηξε από καύλα αμέσως. Τότε της ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και αυτή ανέβηκε από πάνω με την κωλοτρυπίδα της να με κοιτάει προκλητικά. άρχισε να χτυπιέται πάνω κάτω πάνω κάτω και να παίρνει τον πούτσο μου μέχρι τα αρχίδια. Άρχισα να της χουφτώνω τα κωλομέρια και λίγο αργότερα της ξαναχωσα 3 δάχτυλα αυτή την φορά στην υπέροχη αυτή τρύπα του κώλου της.
Δεν αντέξαμε πολύ. ενώ ήθελα να της ζητήσω να την πάρω από πίσω έκανε αυτή την αρχή. Σηκώθηκε, έγλυψε τον πούτσο μου ώστε να υγρανθεί καλύτερα το προφυλακτικό και στήθηκε στον τοίχο μοστράροντας την κωλοτρυπίδα σε εμένα. Μου έκανε νόημα , πήγα εκεί και άρχισε το πανηγύρι. Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά αργά και σταθερά. Κατάλαβα πως κόντευα να χύσω. Της το λέω και μου είπε να την γαμήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. άρχισε να πονάει αλλά ταυτόχρονα έφτασε σε πρωκτικό οργασμό.

Έχυσα ενώ ήμουν μέσα της. Γύρισε και μου έβγαλε το προφυλακτικό. Μου την έπαιξε για λίγο ακόμα μέχρι να βγάλω και τα τελευταία χυσια , την πλήρωσα και έφυγα. Έχω σκοπό να ξανάπαω. . .

Click here for more!