Με λένε Πέτρο και είμαι 23 χρονών. Από εμφάνιση δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ο τύπος που τον προσέχουν όλες στο πέρασμά του. Είμαι 1,85 και 95 κιλά, μαύρα μαλλιά και μάτια. Το ακριβώς αντίθετο νομίζω από αυτό που ψάχνουν οι περισσότερες γυναίκες και από αυτό που φαντασιώνονται. Τέλος πάντων, μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ πήγαινα για μια δουλειά στην Αθήνα με το μετρό. Η ώρα ήταν γύρω στις 12 το μεσημέρι κι όσοι χρησιμοποιείτε μετρό ξέρετε πόσο κόσμο έχει τέτοια ώρα. Ειδικά από Πειραιά για Σύνταγμα γίνεται χαμός. Εγώ πήγαινα από Καλλιθέα Σύνταγμα. Σε κάθε στάση έμπαινε κόσμος κι ελάχιστοι κατέβαιναν οπότε σιγά-σιγά το βαγόνι έγινε πήχτρα. Ο ένας πάνω στον άλλο ήμασταν. Συνηθισμένη κατάσταση για τα ελληνικά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μετά από κάμποσα λεπτά φτάσαμε στο σταθμό στο Μοναστηράκι. Τότε συνέβη το συνταρακτικό. Μια συμπαρουσιάστρια γνωστού παρουσιαστή εκπομπής σε μεγάλο κανάλι μπαίνει μέσα. Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μικρή σε ηλικία, γύρω στα 22-23, ύψος 175 περίπου και είναι θεά. Μεγάλο μπούστο, θανατηφόρο κορμί με τέλειες αναλογίες, υπέροχο πρόσωπο με πράσινα μάτια. Για μένα ήταν η τέλεια γυναίκα και πολλές φορές βλέποντάς την στην τηλεόραση έκανα διάφορες σκέψεις και τράβηξα αρκετές μαλακίες για πάρτη της, καθώς κάθε φορά φορούσε ένα μίνι φόρεμα από το οποίο φαινόντουσαν τα υπέροχα πόδια της και είχε βαθύ ντεκολτέ που τόνιζε το ήδη πλούσιο στήθος της. Μόνο γι΄ αυτή έβλεπα την εκπομπή. Μόλις μπήκε μέσα δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της. Την έγδυνα με τα μάτια μου. Τη φανταζόμουν γυμνή με τα σέξι εσώρουχά της. Στην επόμενη στάση μπήκε κι άλλος κόσμος και με τα σπρωξίματα ήρθε και στάθηκε μπροστά μου. Ξέχασα να σας πω ότι εκείνη τη μέρα φορούσε ένα από τα φορέματα που φορούσε στην εκπομπή. Ένα μαύρο κοντό φόρεμα, αρκετά πάνω από το γόνατο, με βαθύ ντεκολτέ και είμαι σίγουρος ότι δε φορούσε σουτιέν. Φορούσε βέβαια ένα μπουφανάκι καθώς ήταν φθινόπωρο αλλά από πίσω της όπως βρισκόμουν είχα πρόσβαση στο στήθος της αφού είμαι και 10 πόντους ψηλότερος.

Συνέχεια κοιτούσε το μπούστο της. Έκανα πονηρές σκέψεις με μας τους δυο. Φανταζόμουν ότι την δεν υπήρχε κανείς στο βαγόνι και την είχα κολλήσει με τα βυζιά στον τοίχο κι εγώ βρισκόμουν από πίσω της, της είχα ανεβάσει το φόρεμα μέχρι τη μέση, της είχα κατεβάσει το εσώρουχο μέχρι τα γόνατα και της κάρφωνα τον σκληρό μου πούτσο πότε αργά και πότε γρήγορα στο υγρό της στενό και τέλειο μουνάκι κι εκείνη να βογγάει από ηδονή και πόνο και να της έχω βγάλει τα βυζιά έξω από το φόρεμα και να της τα χαϊδεύω και να της τσιμπάω τις ρώγες κι εκείνη να γλύφεται και να δαγκώνεται ώσπου τελικά το μουνάκι της να πλημμυρίζει από μουνόχυμα και μην αντέχοντας από την κάβλα να τη χύνω μέσα στο μουνί και να της το γεμίζω και μετά αφού θα ηρεμούσαμε θα της έβαζα 2 δάκτυλα στο γεμάτο από τα υγρά μας μουνί της, θα έπαιρνα λίγα και θα την έβαζα να μου τα γλείψει κι αυτό θα συνεχιζόταν μέχρι να αδειάσει τελείως η τρύπα της και μετά θα την γονάτιζα και θα της έδινα την πούτσα μου να την καθαρίσει.

Φυσικό ήταν με τέτοιες σκέψεις ο πούτσος μου να γίνει κάγκελο κι ένα εξόγκωμα να αρχίζει να διαγράφεται στο παντελόνι μου. Όπως την είχα έτσι μπροστά μου δεν άντεξα στον πειρασμό και την πλησίασα περισσότερο και με τη δικαιολογία ότι με έσπρωξαν ακούμπησα πάνω της κι εφάρμοσα τον πούτσο μου ανάμεσα στη σχισμή του κώλου της. Αποκλείεται να μην κατάλαβε το φούσκωμα που της πίεζε τα κωλομέρια. Και φαίνεται ότι της άρεσε κιόλας. Εγώ έμεινα κολλημένος πίσω της κι εκείνη άρχισε να κουνάει το κωλαράκι της δεξιά αριστερά και να τρίβεται στον πούτσο μου. Τότε ήταν που σκλήρυνε κι άλλο. Η κάβλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο. Και μάλλον και η δική της. Κατάλαβε ότι σκλήρυνα κι άλλο κι άρχισε να κουνάει το κωλαράκι της πάνω κάτω αυτή τη φορά. Σε όλη αυτή τη φάση δεν είχε γυρίσει ούτε να με κοιτάξει. Πάρα μόνο κάποιες φορές άνοιγε τα χείλια της λόγω μάλλον της κάβλας της. Το ένα της χέρι το είχε στις χειρολαβές και κρατιόταν και το άλλο κάποιες φορές το είδα να ανεβαίνει και να περνάει από το στήθος της και να καταλήγει στο λαιμό της.
Κι εγώ με το ένα χέρι κρατιόμουν από τη χειρολαβή αλλά το άλλο ήταν ελεύθερο. Έπρεπε να το αξιοποιήσω. Κάτι να κάνει κι αυτό. Γι’ αυτό κι όπως ήμουν φορμαρισμένος πίσω της, την έπιασα από την μέση, την έσφιξα περισσότερο πάνω μου και μετά το χέρι μου ταξίδεψε πάνω στο πόδι της και στον υπέροχο κώλο της. Με τα πολλά όμως φτάσαμε στο Σύνταγμα. «Εδώ κατεβαίνω της ψιθυρίζω» και ξεκολλάω από πίσω της. Τότε γυρνάει, με κοιτάει μέσα από τα μαύρα γυαλιά της και με ένα μικρό νεύμα του κεφαλιού της μου λέει να την ακολουθήσω. Την ακολουθώ κι εγώ και τη βλέπω να περπατά και το κωλαράκι της πηγαίνει πέρα δώθε. Ένας αέρινος τρόπος περπατήματος που κολλούσες να τη βλέπεις. Τη βλέπω να κατευθύνεται προς τις τουαλέτες του μετρό. Μπαίνει μέσα. Μπαίνω κι εγώ. Τη βλέπω να μπαίνει μέσα σε μια πόρτα. Μπαίνω κι εγώ. Με το που μπαίνω, κλείνει την πόρτα πίσω μου και μου ορμάει και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. «Σε βλέπω στην τηλεόραση» της λέω. «Μη μιλάς» μου λέει και συνεχίζει τα γλωσσόφιλα.
Η γλώσσα της περιπλανιόταν μέσα στο στόμα μου και συναντούσε και τη δική μου κι έκαναν ένα ωραίο και παθιασμένο παιχνίδι. Τα χέρια μας ελεύθερα τώρα πια, είχαν την απόλυτη ευχέρεια να ταξιδέψουν στο κορμί του άλλου. Τα δικά της κατευθύνθηκαν αμέσως στο επίμαχο σημείο του κορμιού μου που φαίνεται ότι λαχταρούσε κι ανυπομονούσε να γευτεί και να δεχτεί μέσα της. Τα δικά μου πήγαν πρώτα στο πρόσωπό της. Το κράτησα και το χάϊδευα καθώς φιλιόμασταν. Μετά χαμήλωσαν λίγο και συνάντησαν εμπόδιο. Ήταν τα βυζιά της. Οι ρώγες της ήταν ήδη σκληρές και η πρόβλεψή μου ότι δε φορούσε σουτιέν βγήκε αληθινή. Κόντευαν να σχίσουν το φόρεμα. Τα βυζιά της ήταν κάτι το εξωπραγματικό. Στητά και μεγάλα (όχι πολύ μεγάλα, το τέλειο μέγεθος) ήταν εκεί, μέσα στις χούφτες μου. Τα μάλαζα έξω από το φόρεμα και τσιμπούσα τις ρώγες. Στο μεταξύ εκείνη κολλήσει πάνω μου κι είχε ανέβει σχεδόν πάνω στο πόδι μου που βρισκόταν ανάμεσα στα σκέλια της, σηκώνοντάς της το φόρεμα πιο ψηλά. Έφτασε μέχρι την αρχή του κώλου της. Το ένα χέρι μου συνέχισε με τα βυζιά της ενώ το άλλο κατέβηκε και κατευθύνθηκε στα υπέροχα οπίσθιά της. Ήταν τόσο στρογγυλά και λεία και τέλεια. Ζήλεψε και το άλλο χέρι και κατέβηκε κι αυτό εκεί κάτω να βρει το αδερφάκι του. Και τα δυο μαζί τώρα άγγιζαν κάθε σπιθαμή του υπέροχου αυτού σημείου του σώματός της.

Όταν της έπιασα τον κώλο μου κατέβασε τον κεφάλι στο στήθος της. Κατέβασα τις τιράντες και μεμιάς δυο υπέροχα βουνά αποκαλύφθηκαν. Αμέσως πήρα στο στόμα μου τις σκληρές της ρώγες κι εκείνη έκανε σαν να ηλεκτρίστηκε. Άρχισε τους αναστεναγμούς. Παράλληλα μου χάιδευε τα μαλλιά κι εγώ της χάιδευα του μουνάκι πάνω από το εσώρουχο. Ένα δαντελένιο λευκό στρίγνκ το οποίο στην επίμαχη περιοχή ήταν μούσκεμα. Το μουνί της ήταν τόσο υγρό που σχεδόν έσταζε. Της έτριβα το μουνάκι και της δάγκωνα τις ρώγες κι εκείνη αναστέναζε και βογκούσε.
Ξαφνικά, μάλλον μην αντέχοντας άλλο και μη θέλοντας να χύσει ακόμη, γονατίζει μπροστά μου, βγάζει από το παντελόνι τον πούτσο μου και τον παίρνει με τη μία όλο στο στόμα της. Τον έβαλε όλο μέσα. Κι εγώ νόμιζα ότι οι γυναίκες της τηλεόρασης δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Άρχισε να μου τον τρομπάρει και να μου τον γλύφει από τον πάτο μέχρι το κεφαλάκι. Μου τον γέμισε σάλια και μου τον έκανε τόσο μεγάλο που ούτε κι εγώ το πίστευα. Ήμουν έτοιμος να χύσω. «Θα χύσω» της λέω. Εκείνη το χαβά της. Συνέχιζε με περισσότερη ένταση. Δεν άντεξα άλλο. Έχυσα μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα της κι εκείνη τα κατάπιε όλα. Δεν άφησε σταγόνα. Μου τον καθάρισε κιόλας. Έπρεπε να της το ανταποδώσω αυτό.

Τη σηκώνω, τη γυρνάω πλάτη σε μένα με τα βυζιά στον τοίχο, γονατίζω και ξεκινώ να τη γλείφω από τις γάμπες. Ανατρίχιασε κι αναστέναξε. Συνέχισα προς τα πάνω. Έφτασα στους μηρούς. Την έγλειφα από μέσα και τη φιλούσα. Πλησίαζα στο πολυπόθητο σημείο. Όσο πλησίαζα τόσο αναστέναζε και τόσο ανυπομονούσα κι εγώ να γευτώ το μουνί της και τα υγρά της. Φτάνω τελικά και τη γλείφω πάνω από το στρινγκ. Ένα μακρόσυρτο βογκητό ακούστηκε. Της πίεζα την κλειτορίδα και της έτριβα τα μουνόχειλα. Συνεχίζω πιο πάνω και βρίσκω την πίσω τρυπούλα της. Της ανοίγω τα κωλομάγουλα, κάνω στην άρκη το στρινγκ και χώνω τη γλώσσα μου στην τρύπα της. Βόγκηξε πιο δυνατά. Προσπάθησα να τη βάλω όσο πιο μέσα γινόταν κι αυτό της άρεσε πάρα πολύ. Όσο την έγλειφα από πίσω δυο δάκτυλα είχαν μπει μέσα στο μουνί της. Η κάβλα της είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της. Σε λίγο θα έχυνε. Ήθελα κι εγώ να γευτώ τους χυμούς της. Γι’ αυτό, άφησα προς στιγμήν την κωλοτρυπούλα της, της κατέβασα το στρινγκ μέχρι τα γόνατα, της ανέβασα πιο ψηλά, μέχρι τη μέση το φόρεμά της και ξανάρχισα. Της φιλούσα και της έγλειφα τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα από το εντελώς λείο μουνάκι της. Τα υγρά της κυλούσαν στα μπούτια της. Ήταν σχεδόν έτοιμη. Εκείνη συνεχώς βογκούσε κι αναστέναζε. Αφού την έγλειψα αρκετά της έβαλα δυο δάκτυλα μέσα στο καυτό μουνί της. Τινάχτηκε λίγο. Τα δάκτυλά μου γέμισαν υγρά. Πήγα προς τα πάνω στην άλλη τρύπα. Την έγλειψα κι αυτή λίγο και μετά έβαλα τα δυο βρεγμένα από τα υγρά της δάκτυλα μέσα στο σφιχτό κώλο της και η γλώσσα μου συνέχισε να γλείφει και να δαγκώνει το μουνί της. Εκεί δεν άντεξε. Ένα μακρόσυρτο βογκητό ακούστηκε και μεγάλες ποσότητες από τα υγρά της κύλησαν μέσα στο στόμα μου και στα μπούτια της. Οι συσπάσεις του μουνιού της ήταν έντονες και εκείνη έτρεμε σαν το ψάρι. Με το ζόρι κρατιόταν όρθια. Μέχρι να ηρεμήσει της έγλειφα το μουνί ασταμάτητα. Η γεύση του ήταν υπέροχη. Μαζεύω με τη γλώσσα μου και τα υγρά από τα μπούτια της και σηκώνομαι όρθιος.
Τη γυρνάω πρόσωπο και τη φιλάω δίνοντάς της να γευτεί λίγα από τα υγρά της. «Γάμα με δυνατά» μου λέει. Την υπακούω. Της ανοίγω τα πόδια και παίρνω το ένα στα χέρια μου κι οδηγώ τον πούτσο μου στην υγρή της τρύπα. Τρίβω το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλα αλλά δεν το βάζω ακόμη μέσα. «Μη με τυραννάς» μου λέει και τότε με μια απότομη κίνηση της τον βάζω όλο μέσα. Φώναξε από πόνο κι ηδονή μαζί και σφίχτηκε πάνω μου όπως είχε τα χέρια της περασμένα γύρω από το κεφάλι μου. Μπαινόβγαινα αργά και σταθερά, αισθησιακά στην αρχή να με συνηθίσει. Αφού άνοιξε λίγο, της τον έχωνα πιο γρήγορα. Εκείνη αναστέναζε και που και που με φίλαγε. Είχε αφήσει τα χέρια της από πάνω μου κι έτσι της ακούμπησα την πλάτη στον τοίχο. Με το άλλο μου χέρι της χάιδευα τα βυζιά και κάποιες φορές της δάγκωνα τις ρώγες. Της τον έχωνα βαθιά μέσα στο μουνί της που ήταν γεμάτο από υγρά και καυτό σαν φούρνος. Θυμήθηκα τότε τις σκέψεις που έκανα γι΄αυτή μέσα στο βαγόνι και βγαίνω από μέσα της, τη γυρνάω με πρόσωπο στον τοίχο και πλάτη σε μένα κι όπως ήταν σκυφτή με το φόρεμα ακόμη πάνω της, της ανοίγω τα πόδια κι άλλο και την καρφώνω δυνατά μέχρι τη μήτρα. Ούρλιαξε σχεδόν. Δε μείωσα καθόλου. Συνέχισα έτσι και μετά πιο γρήγορα. «Θα σε ανοίξω στα δυο» της είπα. «Θα σε πάρω κι από πίσω». Της ξέσκιζα το μουνί από πίσω αλλά στη θέα του ολοστρόγγυλου κώλου της δεν μπορούσα να αντέξω κι ούτε κανείς θα μπορούσε να αντέξει να μην το γαμήσει αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι.

Βγαίνω από μέσα της, της βάζω δυο δάκτυλα, παίρνω λίγα από τα υγρά της και τα βάζω στην κωλοτρυπίδα της. Της ρίχνω και λίγο σάλιο και πλησιάζω τον πούτσο μου. «Σιγά-σιγά» μου λέει. «Μη με πονέσεις πολύ». Τη βάζω να σκύψει λίγο ακόμη, της ανοίγω τα κωλομάγουλα και βάζω τον πούτσο μου στην αρχή του κώλου της. Σιγά-σιγά, σπρώχνω αλλά βρίσκω αρκετή σντίσταση. Για να υγράνω κι άλλο τον πούτσο μου τον ξαναβάζω στο μουνί της 2-3 φορές. Ξαναπροσπαθώ. Αυτή τη φορά γλιστράει και μπαίνει λίγο μέσα. Εκείνη πονούσε αλλά δε μου είπε να σταματήσω. Σπρώχνω κι άλλο και μπαίνω περισσότερο μέσα. Ώσπου δεν άντεξα με το σιγά-σιγά και με μια απότομη κίνηση του σώματός μου προς τα μπρος, της τον βάζω όλο μέσα με τη μια. Αυτό την πόνεσε πολύ κι άρχισε να ουρλιάζει. Πρόλαβα έγκαιρα και της έκλεισα το στόμα πριν μας ακούσει όλο το Σύνταγμα. Έμεινα ακίνητος λίγο μέσα στον κώλο της να με συνηθίσει και να ανοίξει η σούφρα της. Σε λίγο άρχισα να κουνιέμαι. Ευτυχώς έβρισκε αντίσταση το σώμα της στον τοίχο της τουαλέτας κι έκανε το έργο μου πιο εύκολο. Ο κώλος άνοιξε γρήγορα κι έτσι σε λίγα δευτερόλεπτα ο πούτσος μου μπαινόβγαινε όχι άνετα αλλά ανεκτά και γι’ αυτή και για μένα μέσα στο κωλαράκι της. Μόλις το συνήθισε κι εκείνη της άρεσε, όπως σε όλες, κι άρχισε να βογκάει από κάβλα αυτή τη φορά. Το χέρι μου έφυγε από το στόμα της και πήγα στα βυζιά της. Αφού έπαιξε λίγο μαζί τους, πήγε στο μουνί της που ήταν ελεύθερο και έτριβα την κλειτορίδα της. Λίγο οι αναστεναγμοί της, λίγο τα υγρά του μουνιού της στο χέρι μου, λίγο η σκέψη ότι γαμάω από τον κώλο μια γνωστή περσόνα της τηλεόρασης σε δημόσιες τουαλέτες με έκαναν να θέλω να χύσω σύντομα. «Θα γεμίσω τον κώλο σου με τα χύσια μου» της είπα και αύξησα το ρυθμό. Τη γαμούσα γρήγορα τώρα. Ήμουν εκστασιασμένος και ηδονισμένος. Είχαμε ιδρώσει κι εκείνη βογκούσε όλη την ώρα. Δεν άντεξα για πολύ σε αυτό το ρυθμό με όλο αυτό που γινόταν κι έχυσα μεγάλες ποσότητες σπέρματος μέσα στο κώλο της μουνάρας συμπαρουσιάστριας τραβώντας την και σφίγγοντάς την πάνω μου. Κι εκείνη δεν άντεξε και μόλις γέμισε ο κώλος της χύσια έχυσε κι εκείνη πάνω στα δάκτυλά μου που ήταν ακόμη μέσα της.

Δε βγήκα αμέσως από μέσα της. Έμεινα να απολαύσω τη στιγμή. Μόλις συνήλθα λίγο, τη φίλησα στο σβέρκο, της έπιασα τα βυζιά, της χάιδεψα το μουνί για μια ακόμη φορά. Έβγαλα τον πούτσο μου από τον κώλο της, τη γυρνάω πρόσωπο σε μένα και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα. «Σε ευχαριστώ» της είπα «για αυτό που μου χάρισες. «Εγώ σε ευχαριστώ» μου απαντά. Αρχίσαμε να ντυνόμαστε. Βγήκε στους καθρέπτες να συγυριστεί λιγάκι. Την κοιτούσα. Ήταν τέλεια. Ήταν θεά. Και μόλις την είχα γαμήσει. Μπορούσα να τη γαμάω για πάντα αυτή τη γυναίκα. Την πλησιάζω από πίσω στο αυτί και με ψιθυριστή φωνή της λέω «Σου χρωστάω όμως και κάτι ακόμη» «Τι» «Ένα χύσιμο στο μουνάκι σου» «Κάτι θα κάνουμε γι’ αυτό…..» «Πέτρος» «Κάτι θα κάνουμε γι’ αυτό Πέτρο» και μου δίνει μια κάρτα με το τηλέφωνό της και φεύγει.
Χάθηκε μέσα στο πλήθος. Γυρίζω στις τουαλέτες να πλυθώ λιγάκι κι όπως κοιτάω στον καθρέφτη αντιλαμβάνομαι ότι άφησε το εσώρουχό της πίσω. Το παίρνω. Σε λίγες μέρες την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε για να της δώσω πίσω το εσώρουχο.

Click here for more!