Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory - Sex Stories - Η γνωριμία μου με την Τ. άρχισε εντελώς αθώα από το ΝΕΤ σε ενα site για μουσική. Τότε δεν μπορούσα καν να φανταστώ που θα κατέληγε αυτή η ιστορία... καθόμασταν μέχρι αργα τα βράδια και ακούγαμε μουσική ή της έβαζα εγώ δικά μου τραγουδάκια που της άρεσαν πολύ. Παράλληλα μιλούσαμε και στο mic.Η φωνή της ήταν πολύ σεξυ και αρκετές φορές χάιδευα τον πούτσο μου ακούγοντας την.

Σιγα - σιγά έτσι πέρασαν 2 μήνες περίπου. Κάθε μέρα ανυπομονούσα να κάτσω στο pc και να τη συναντήσω. Μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Σημειωτέον πως ως τότε ούτε καν φωτό είχαμε ανταλλάξει. Οπότε μια μέρα συζητούσαμε για ένα ωραίο ξενοδοχείο της περιοχής της και τη ρώτησα : Με ποιόν θα ήθελες να ήσουν εκεί; Με σένα μωρό μου μου λέει... ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΘΗΚΑ.. Ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κι αυτή αισθανόταν κάτι για μένα εκτός από φιλία..

Άρχισε τότε ένα τρελλό πάρε δώσε στα τηλέφωνα και στο chat. (Λόγω αποστάσεως ήταν δύσκολο να βρεθούμε τότε. Εγώ ήμουν εκτός Ελλάδας). Σιγά σιγά ξεθαρέψαμε και τα τηλ. άρχισαν να γίνονται και πιο τολμηρά. Εν τω μεταξύ είχαμε ανταλλάξει και φωτό. Ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα με υπέροχα μάτια και χείλη που με έκαναν να φαντασιώνομαι τρελλά πράγματα.. Ήταν χωρισμένη όπως κι εγώ άλλωστε.
Όπως είπα και πριν τα τηλ. άρχισαν να γίνονται τολμηρά και καθαρά σεξουαλικού περιεχομένου. Λέγαμε κυρίως τι θα κάναμε ο ένας στον άλλον όταν βρεθούμε. Πάντα στο τέλος καταλήγαμε να μαλακιστούμε στο τηλ. και να χύνουμε και οι 2 μαζί..

Της Τ. της άρεσε να κάνει πίπες και μου περιέγραφε λεπτομερώς πως θα πάρει όλον τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της ενώ εγώ θα της πιπιλούσα την κλειτορίδα και τον κώλο της κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα..

Αφού πέρασαν έτσι κάπου 2 μήνες και σε συνδυασμό με το Πάσχα θα γυρνούσα Ελλάδα για διακοπές, της πρότεινα να συναντηθούμε και να κάνουμε τις φαντασιώσεις μας πράξη. Δέχτηκε με μεγάλη χαρά φυσικά...

Πρέπει να σας πω ότι είμαι άτομο με μεγάλη έφεση στους πειραματισμούς στο σεξ και δεν περιορίζομαι σ'ενα απλό γαμισάκι και τέρμα. Μου αρέσει να εξερευνώ την σεξουαλικότητα της παρτεναίρ μου κι αυτό θα έκανα με την Τ. Γι αυτό εφοδιάστηκα για την πρώτη μας συνάντηση με τα απαραίτητα αξεσουάρ...

Πήρα λοιπόν το αεροπλάνο και έφτασα στο νησί της χωρίς να της το πω.. έπιασα δωμάτιο σε ένα ακριβό αλλά απόμερο ξενοδοχείο και της τηλεφώνησα.. Έπεσε από τα σύννεφα που ήμουν εκεί. Της είπα τον αριθμό του δωματίου και ότι θα είχα την πόρτα ανοιχτή.. Είχα κάνει το ντουσάκι μου και ο πούτσος μου όρθιος την περίμενε ήδη.. Έφτασε πολύ γρήγορα...
Την περίμενα πίσω από την πόρτα...
Άκουσα τα βήματά της βιαστικά...
Με το που μπήκε την αγκάλιασα και της έδωσα ενα πολύ βαθύ φιλί.. Τα κορμιά μας έτρεμαν από καύλα και προσμονή.. Ήταν πολύ ωραιότερη από τις φωτό και κυρίως ζωντανή...

Ένα μουνί ήταν ολόκληρη παλόμενο και ζεστό.. Με γύρισε απότομα ανάποδα και με κόλησε στον τοίχο του χωλ. Έκλεισε την πόρτα και με φίλησε από πίσω στο λαιμό...

Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και το κατέβασε. Ένοιωθα την ανάσα της καυτή στο σβέρκο μου... Μου έπιασε τον πούτσο μου που είχε σηκωθεί ως εκεί που δεν πηγαινε άλλο και άρχισε να τον παίζει ελαφρά βογγώντας..
Κατέβηκε πιό κάτω..
Ένοιωσα τη γλώσσα της στον κώλο μου και άρχισε να με δαγκώνει ελαφρά πίσω ενώ το χέρι της κινιόταν πιο γρήγορα...
Είχα τρελλαθεί...
Έβαλε το στόμα της πιο χαμηλά ακόμα κι άρχισε να μου γλύφει τ'αρχίδια μου από πίσω..
Πέρασε μπροστά μου κι ενώ εγώ ακουμπούσα τα χέρια μου στον τοίχο, μου τον πήρε στο στόμα βαθειά...
Όλον..
Την άκουσα σαν σε όνειρο να βογγάει ηδονικά..
Ήταν μια πραγματική μαστόρισα στην πίπα..
Έγλυφε σαν παγωτο και μετα τον έβαζε πάλι βαθιά...
Δεν άντεξα άλλο..
Έχυσα τρελλά βαθιά μέσα στο στόμα της..
Τα κατάπιε όλα μα όλα..
Σηκώθηκε και με φίλησε παθιασμένα..
Πρώτη φορά στη ζωή μου ένοιωσα πως είναι το σπέρμα..
Μου άρεσε πολύ η γεύση. Ήμουν αποφασισμένος εκείνο το Σαββατοκύριακο να κάνω ότι ήθελε αυτή..

Τώρα που ξεκαύλωσες λίγο μωρό μου έλα να γαμηθούμε άγρια είπε.. Τι ξεκαύλωσα; Ο πούτσος μου δεν είχε πέσει χιλιοστό.Την έριξα στο κρεββάτι και της σήκωσα τη μαύρη της φούστα. Φορούσε μαύρες κάλτσες και τίποτα άλλο από μέσα. Η θέα του καλοξυρισμένου της μουνιού με τρέλανε.. Η κλειτορίδα της είχε πρηστεί από καύλα.. δεν καθυστέρησα καθόλου.

Άρχισα να της γλύφω τα πόδια ακριβώς πάνω από τις κάλτσες και σιγά σιγά ανέβαινα.. Βογγούσε και παρακαλούσε Ναι μωρό μου εκειιιιι... Πιο ψηλαααα . Ακούμπησα την άκρη της γλώσσας μου στην κλειτορίδα της και τινάχτηκε σαν να την χτύπησε ρευμα.. ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχ έκανε μόνο..
Άρχισα να πιπιλάω την κλειτορίδα της κι από μέσα η γλώσσα μου έκανε τρελλά παιχνίδια..
Είχε τρελλαθεί από καύλα.. Χτυπιόταν στο κρεββάτι..
Συγχρόνως της έβαλα κι ένα δάχτυλο βαθιά στο μουνί της.. Άρχισε να χύνει σφαδάζοντας από καύλα.. Το κορμί της πήγαινε πάνω κάτω.. Έχυσε με λυγμούς ικανοποήσης και έμεινε ξέπνοη αναστενάζοντας βαθειά..
Χαλαρώσαμε και τότε πρώτη φορά είδαμε ο ένας τον άλλον καλά καλά.. Θα περάσουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σκέφτηκα. Σίγουρα το ίδιο θα σκέφτηκε κι αυτή αν έκρινα από το πλατύ χαμογελό της.. Αν γαμιόμασταν κανονικά ούτε 5 δευτερόλεπτα θα κρατούσαμε είπε και ξεραθήκαμε στα γέλια..

Μπήκαμε μαζί στο ντούς κι αρχίσαμε να πλένουμε ο ένας τον άλλον.. Απίστευτη αίσθηση.. Καυλώσαμε πάλι πολύ. Ξεπλυθήκαμε βιαστικά και την οδήγησα στο κρεββάτι..Αρχισαμε να φιλιόμαστε. Της δάγκωνα ελαφρά τα σαρκώδη χείλη και έβαζα τη γλώσσα μου βαθιά στο στόμα της. Κατέβηκα στο λαιμό της και με τη γλώσσα μου την έκανα να τρέμει πάλι από ηδονή.. Κατέβηκα στα βυζιά της κάτι που της άρεσε πού όπως μου είχε εξομολογηθεί.. Οι ρώγες της ηταν ήδη σκληρές και εξογκωμένες..Τις δάγκωσα ελαφρά και τις έβαζα μία-μία στο στόμα μου πιπιλώντας τις με ζήλο. Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί από ώρα. Έβαλε το χέρι της χαμηλά και άρχισε να τον χαιδεύει πάλι. Μπες μωρό μου μέσα στο μουνί μου είπε δεν αντέχω άλλο, μη με τυρρανάς . Μπήκα μέσα της.Το μουνί της ήδη έσταζε.

Ήταν ζεστό και σφιχτό. Έμεινα ακίνητος να νοιώσουμε ο ένας τον άλλον. Τρέλλα σκέτη.
Είχαμε κλείσει τα μάτια και νοιώθαμε μόνο εκείνο το σημείο. Άρχισα να κουνιέμαι σιγά σιγά και ύστερα πιο γρήγορα.. Ναιιιιιιιιι γαμιά μου σκισεεεεε μεεεεε ούρλιαζε. Εισαι καύλα άντραςςςςςς . Θα σε ξεσκίσω μουνάρα μου της έλεγα. Της άνοιξα τα πόδια όσο πήγαινε.

Κοιταζόμασταν στα μάτια και βλέπαμε ο ένας στον άλλον την κορύφωση της ηδονής μας. Σταμάτησα για λίγο. Δεν ήθελα να χύσω τόσο γρήγορα. Την έβαλα στα τέσσερα κι εγώ κατέβηκα από το κρεββάτι και της τον κάρφωσα όρθιος πισωκολλητό.. Έσπρωχνε το σώμα της προς τα μένα για να τον πάρει πιο βαθειά, μην της ξεφύγει χιλιοστό.. Τ' αρχίδια μου χτυπούσαν πάνω της ρυθμικά.Την είχα πιάσει από τους ώμους και την κάρφωνα πάνω μου κυριολεκτικά. Σταμάτησα πάλι και ξάπλωσα.. Έκατσε πάνω στον πούτσο μου μ'ενα βαθύ αναστεναγμό. Της χούφτωνα τα βυζιά, την έπιανα από τον κώλο και την κάρφωνα πάνω μου.. Δεν άντεχα άλλο. Θα χύσω καύλα μου της λέω. Αντί για απάντηση ένα μακρόσυρτο Χχχχχχυυυυυυυννννωω άκουσα. Χτυπιόταν πάνω μου σαν τρελλή.

Αφησα κι εγώ τα χύσια μου ελεύθερα να γεμίσουν το μουνί της.. Για λίγο δεν κουνιόμασταν μόνο ανασαίναμε βαθιά..Έπεσε στο πλάι ξέπνοη. Τα υγρά μου άρχισαν να τρέχουν από το μουνί της.. 'Εβαλε το χέρι της εκεί και άρχισε να πασαλείβει το μουνί της και την κλειτορίδα της. Έβαλε τα μουσκεμένα δάχτυλά της στο στόμα της και τα καθάρισε. Μετά ξανά μου τα έβαλε μουσκεμένα με τα χύσια και των δυό μας στο δικό μας στόμα. Η γεύση με τρέλλανε. Γελάσαμε και οι δύο.. Φιληθήκαμε με τα χύσια μας στα στόματά μας. Τέλειοοοο.

Αφού μας πέρασε λίγο η καύλα πήγαμε και φάγαμε σε μια ψαροταβέρνα εκει κοντά. Ήπιαμε τα κρασάκια μας και ανάψαμε πάλι.. Η Τ. δεν ήταν συνηθισμένη στο κρασί και είχε ψιλοζαλιστεί. Πάμε πίσω μου λέει ξαφνικά. Θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο . Ξαφνιάστηκα. Δεν περίμενα έτσι γρήγορα και στα ίσια. Βέβαια θα το κάναμε αργά ή γρήγορα γιατί μου αρέσει πολύ να γαμάω κωλαράκια. Πλήρωσα γρήγορα και σχεδόν τρέχοντας πήγαμε πίσω στο ξενοδοχείο. Μπήκαμε στο δωμάτιο και μου λέει η Τ.: Θέλω να με σκίσεις γαμιά μου όπως δεν έσκισες καμμιά ως τώρα.Χωρίς έλεος κάνε με πουτάνα σου.. Γέμισέ μου τις τρύπες . Άλλο που δεν ήθελα.

Την έβαλα μπρούμυτα στο κρεββάτι. Μαλακίσου της είπα. Έβαλε το χέρι της από κάτω κι άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της βογκώντας.. Άνοιξα το βαλιτσάκι μου που είχα διάφορα όργανα κι εβγαλα ένα μαύρο δονητή. Της τον πέταξα στο κρεββάτι. Χώστον στο μουνί σου της είπα. Αμέσως τον άρπαξε και τον έβαλε βαθιά τρέμοντας από καύλα. Ελα μωρό μου βόγγηξε.

Ο κώλος μου σε περιμένει, μην αργείςςςς Έβαλα λίγο babyoil που είχα φέρει μαζί μου
και πασάλειψα το πουτσοκέφαλό μου. Ακούμπησα το λαδωμένο μου δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Ήταν σφιχτή και αγάμητη από καιρό. Κουνήθηκε προς τα πίσω. Ναιιιιιι φώναξε βάζοντας το δονητή πιο βαθιά στο μουνί της. Με τρέλαινε. Έβαλα το δαχτυλό μου με λίγο ζόρι μέσα. Ο κώλος της έκλεισε σφιχτά πάνω του ρουφώντας το προς τα μέσα.. Βόγγηξε από πόνο και καύλα μαζί. Μη σταματάς καυλιάρη μουυυυ φώναξε.Δεν είχα βέβαια σκοπό να σταματήσω. Το είχα ήδη βάλει όλο. Ένοιωθα τους παλμούς του δονητή στο δαχτυλό μου. Απίστευτη αίσθηση. Αφού χαλάρωσε, άρχισα να βάζω και να βγάζω το δάχτυλό μου πιο γρήγορα. Αυτό την τρέλαινε από καύλα ανάμεικτη με πόνο..

Αφού βεβαιώθηκα ότι η κωλοτρυπίδα της είχε χαλαρώσει ακούμπησα εκεί το καυλί μου. 'Εβγαλε τον δονητή από το μουνί της. Ναιιιιιιιιιιι βάλτον μουυυυυυυυ φώναξε. Την κράτησα ακίνητη πιέζοντας. Ετρεμε... Δεν χαλάρωσα την πίεση. Ξαφνικά το πουτσοκέφαλο μπήκε μέσα. ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ούρλιαξε από πόνο. Πονάωωωωωω . Δεν πίεσα άλλο. Περίμενα ακίνητος έτσι να χαλαρώσουν οι μυς του κώλου της. Μισόκλαιγε από καύλα και πόνο μαζί. Σε 1-2 λεπτά την ένοιωσα να χαλαρώνει και πίεσα περισσότερο. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φώναξε. 'Σκίσε μου τον κώλο γαμιά μουυυυυυυυ .

Σπρώχνοντας αργά αλλά σταθερά κατάφερα να της τον βάλω όλο μέσα. 'Εμεινα ακίνητος απολαμβάνοντας την αίσθηση του ζεστού και σφιχτού κώλου της πάνω στον πούτσο μου.. Σιγά σιγά η ηδονή άρχισε να υπερισχύει του πόνου.. Βάλε πάλι τον δονητή της είπα. Μα θα πονέσω παραπονέθηκε. Μη φοβάσαι της απάντησα. Γρηγορα ο πόνος θα γίνει καύλα . Τον πήρε και τον έβαλε διστακτικά στην αρχή αλλά σιγά σιγά όλο και πιο βαθειά.. Άρχισα να μπαινοβγαίνω κι εγώ στον κώλο της. Είχαμε τρελαθεί από καύλα. Είχε μέσα της δύο καυλιά κι εγω ένοιωθα τον δονητή στον πούτσο μου. Τρέλλααααα.

Ο κώλος της τώρα είχε χαλαρώσει καλά. Μπαινόβγαινα με δύναμη μέσα της. Χύνωωωωωωω καύλαααααα μμοουυυυυυυυ ούρλιαξε. Δεν άντεξα κι εγω. Εχυσα μέσα στον κώλο της χτυπώντας την αλύπητα πάνω μου. Χύυυυυυυυνννωωωωωωω σκύλαααα φώναξα. Ουτε θυμάμαι πόση ώρα έχυνα το κωλαράκι της. Είχαμε χασει κάθε επαφή με το περιβάλλον.

Βγήκα από μέσα της προσεκτικά και έπεσα στο πλάι αποκαμωμένος. Γύρισε στο πλάι και μου έσκασε ένα φιλί στο μάγουλο.
Ηταν τέλειοοοοοο αν και πονάω είπε χαμογελώντας. Αργότερα θα είσαι ΟΚ της είπα ξέπνοα.

Μας πήρε ο ύπνος έτσι έχοντας ακουμπήσει το πόδι της πάνω στα πόδια της και το χέρι της στο στήθος μου.

Click here for more!