Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Μάτια που δεν βλέπovται γρήγορα λησμονιούνται λέει μια παροιμία κι επειδή εγώ αυτά τα πιστεύω φροντίζω τουλάχιστον στα ερωτικά μου θέματα να μην κάνω τέτοια λάθη. Βέβαια είμαι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον Κώστα, ένα θαυμάσιο άντρα που τον διεκδίκησα και τελικά τον απέκτησα μετά από ένα σκληρό αγώνα αφού υποψήφιες να κατακτήσουν την καρδιά του ήταν αρκετές κοπέλες, οι περισσότερες φίλες μου, οι οποίες ακόμα κι όταν έλαβαν τα προσκλητήρια του γάμου μας δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Είχαν τότε ακουστεί διάφορες κακίες. \"Μα είναι δυνατόν αυτός ο παίδαρος να παντρευτεί αυτό το μπασμένο;” “Καλέ, αν ο Κώστας ήθελε να παντρευτεί ένα πουτανάκι δεν έπιανε τα μπουρδέλα ένα ένα να διαλέξει κανένα καλύτερο;” “Εμ, καλά λένε ότι η πολύ μαλακία αφήνει κουσούρι στον άνθρωπο. Παράδειγμα ο Κώστας. Στραβώθηκε και πήγε και παντρεύτηκε αυτό το τσουλί του κερατά”. Κι ενώ οι περισσότερες γυναίκες αυτές τις κακίες τις ξεχνάνε ή προσπαθούν να τις ξεχάσουν εγώ τις θυμόμουν και τις είχα οδηγό μου. Γιατί κατά βάθος είχαν κάπου δίκιο. Σε σύγκριση με τον Κώστα εγώ δεν έλεγα και πολλά πράγματα. Εκείνος ψηλός, με καλογυμνασμένο κορμί και πανέμορφο πρόσωπο, ενώ εγώ αρκετά λεπτοκαμωμένη μ' ένα πρόσωπο συμπαθητικό. Όσο για το πουτανάκι; Οι άντρες της γειτονιάς μου γνώριζαν το κορμί μου με κάθε του λεπτομέρεια. Μπορώ να πω καλύτερα κι από μένα.

Αλλά όλα αυτά μέχρι να παντρευτώ. Από την ημέρα που ο Κώστας είπε το πολυπόθητο ναι, του έμεινα πιστή και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να του κρατάω το ερωτικό του ενδιαφέρον για μένα. Μάλιστα την παροιμία που ανέφερα στην αρχή την είχα διασκευάσει και την είχα κάνει σημαία μου. Μουνί που δεν βλέπεται γρήγορα λησμονιέται έλεγα και ξαναέλεγα στις φίλες μου και φυσικά φρόντιζα το δικό μου μουνάκι ο Κώστας μου να το βλέπει καθημερινά. Το χα πάντα καθαρό και αρωματισμένο, ενώ δεν παρέλειπα κάθε τόσο να του αλλάζω χτένισμα και κούρεμα. Σχεδόν κάθε εβδομάδα του παρουσίαζα και άλλο μουνάκι. Προσπαθούσα κάθε τόσο να του ανανεώνω το ερωτικό του ενδιαφέρον για μένα γιατί ήξερα πως οι πειρασμοί που τον πολιορκούσαν ήταν πολλοί και ακαταμάχητοι. Μάλιστα είχα φτάσει στο σημείο να κόβω και να μαζεύω από τις σελίδες των περιοδικών ότι είχε σχέση με τον έρωτα.

Πριν μια εβδομάδα, ένα από αυτά τα άρθρα με αναστάτωσε. Ανέφερε ότι η πιο επικίνδυνη περίοδος για μια γυναίκα να την απατήσει ο άντρας της είναι οι μέρες που έχει τα ρούχα της. Όταν μια γυναίκα, έγραφε το άρθρο, είναι αδιάθετη συμπεριφέρεται αντιερωτικά γιατί πιστεύει ότι το κορμί της είναι βρόμικο και δεν έχει καμία διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Και τότε είναι που συνήθως οι άντρες ξενοκοιτάνε και γίνovται εύκολα θηράματα σε αχόρταγα θηλυκά που τα περιβάλλουν. Αυτό το άρθρο στριφογύριζε στο μυαλό μου. Κατά βάθος είχε δίκιο. Εγώ για παράδειγμα όταν έχω περίοδο γίνομαι νευρική και αποφεύγω κάθε επαφή, ακόμα και ένα απλό άγγιγμα των χεριών μου στο κορμί του Κώστα. Μου έγινε έµµονη ιδέα. Τα βράδια έβλεπα εφιάλτες. Εγώ καθισμένη σε µια γωνιά του σαλονιού ν αλλάζω σερβιέτες και ταμπόν και στον καναπέ ο Κώστας να δέχεται τα φιλιά και τα χάδια πανέμορφων νεαρών κοριτσιών. Ο εφιάλτης µου καρφωνόταν όταν ο Κώστας αδιαφορώντας για την παρουσία µου έγλειφε τις καυτές τους τρυπούλες ρίχνοντας µου πού και πού ματιές απογοήτευσης.

Ευτυχώς που το άρθρο έκλεινε τονίζοντας ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια όταν η γυναίκα είναι αδιάθετη είναι περισσότερο φυσιολογικό και έδινε και μερικές συμβουλές τις οποίες αποφάσισα να δοκιμάσω σε µια προσπάθεια να αποτρέψω ακόμη και την παραμικρή υποψία να χάσω έστω και για µια µέρα τον άντρα µου. Ήταν δύο µέρες τώρα που αισθανόμουν όλα τα συµπτώµατα άφιξης της περιόδου µου. Πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και το στήθος µου να φουσκώνει. Έκανα τις απαραίτητες προετοιμασίες και όταν σήμερα το πρωί ξυπνώντας διαπίστωσα ότι η περίοδος µου είχε έρθει, για πρώτη φορά ένιωσα υπέροχα. Και µόνο στη σκέψη πως ακολουθώντας τις συμβουλές του άρθρου θα έπαυα να είμαι ένα αντιερωτικό, έστω και για μερικές µέρες, πλάσμα, µ έκανε να νιώθω υπέροχα. Όλο το πρωί, μέχρι το απόγευμα που θα επέστρεφε ο Κώστας από τη δουλειά έκανα τις απαραίτητες προετοιμασίες. Ετοίμασα ένα υπέροχο παστίτσιο, το αγαπημένο του φαγητό, και στη συνέχεια μπήκα στο μπάνιο. Έμεινα κλεισμένη τρεις ολόκληρες ώρες. Ασχολήθηκα µε το σώμα µου περιποιώντας κάθε του εκατοστό. Από τα μαλλιά μέχρι τα πόδια. Στο τέλος έριξα µια ματιά στον καθρέφτη. Έλαμπα. Τακτοποίησα την κρεβατοκάμαρα, άλλαξα σεντόνια και γέμισα την ατμόσφαιρα µ ένα καινούριο μεθυστικό άρωμα. Ο Κώστας επέστρεψε. Με κοιτούσε έκπληκτος. ”Σήμερα είσαι κούκλα”, µου είπε δίνοντας µου ένα καυτό φιλί στο στόμα. Πήρα άλλο ένα φιλί όταν βρήκε στο τραπέζι το παστίτσιο. Έφαγε σχολιάζοντας µε τα καλύτερα λόγια την μαγειρική µου τέχνη. Στη συνέχεια τον οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα. Έσπρωξα απαλά το σώμα του και τον ανάγκασα να ξαπλώσει. Με κοιτούσε έκπληκτος.
“Άσε µε να σε φροντίσω”, του είπα πονηρά. “Μετά από ένα καλό γεύμα χρειάζεσαι ιδιαίτερη περιποίηση”. Ο Κώστας έκλεισε τα µάτια και άφησε τον εαυτό του στα όποια σχέδιά µου. Έβγαλα βιαστικά τα ρούχα µου, έμεινα µόνο µε το κιλοτάκι µου. Το σώμα µου μύριζε υπέροχα από το αφρόλουτρο φράουλας που είχα κάνει. Έπιασα ένα ένα τα παπούτσια του και τα έβγαλα. Άρχισα να του τρίβω τις πατούσες και τα δάχτυλά του. Ο Κώστας µε τα µάτια κλειστά γουργούριζε σαν γατάκι. Ξάπλωσα δίπλα του και ξεκoυµπώνοvτας το πουκάμισο του απελευθέρωσα το τριχωτό του στήθος. Πέρασα τα δάχτυλά µου γύρω από τις κατάμαυρες σκληρές του ρώγες. Το κορμί του ανατρίχιασε. Έκανε µια κίνηση να µε αγκαλιάσει. Τον σταμάτησα τονίζοντας του ότι σήμερα ήταν όμηρος µου και θα υπάκουε στις δικές µου εντολές κι επιθυμίες. Υπάκουσε σταυρώνοντας τα χέρια του κάτω από το κεφάλι του.

Ξεκίνησα από ψηλά, από το μέτωπο του. Άρχισα να γλείφω κάθε εκατοστό του δέρματος του. Τα βλέφαρά του, τη µύτη του και φυσικά τα χείλη του. Θέλησε να κολλήσει το στόμα του στο δικό µου. Του ξέφυγα και άρχισα να γλείφω το αφτί του. Ο Κώστας άρχισε να αναστενάζει και να βαριανασαίνει. Συνέχισα να διασχίζω το κορμί του µε τη γλώσσα µου. Του έγλειφα το λαιµό και τους ώμους στους οποίους φρόντισα να δώσω μερικές απαλές δαγκωματιές βυθίζοντας µε προσοχή τα δόντια µου στο ευαίσθητο δέρμα τους. Ο Κώστας υπέφερε από τα χάδια µου και όταν τα χείλη µου κόλλησαν σαν βεντούζα γύρω από τη µία του ρώγα. Τη ρούφηξα με δύναμη ενώ η άκρη της γλώσσας μου έτριβε την σκληρή του θηλή. Η ηδονή πλημμύρισε το κορμί του Kώστα. Έγειρε το κεφάλι του στο πλάι και βόγκηξε μερικές φορές. Το κεφάλι μου γλίστρησε προς τα κάτω. Η γλώσσα μου διέσχισε τα πλευρά του κάνοντας το κορμί του να τιναχτεί προς τα πάνω και κατέληξε στο λακκάκι του αφαλού του. Έλυσα τη ζώνη του και τράβηξα το παντελόνι του. Έμεινε με το σλιπάκι. Ο πούτσος του σπαρταρούσε κάτω από το λεπτό ύφασμα ενώ τ αρχίδια του τρεμοέπαιζαν ανάμεσα στα κλειστά του μπούτια. Τα δόντια μου άρπαξαν το λάστιχο του σλιπ του και το τράβηξα κάτω. Το παλούκι του τινάχτηκε προς το μέρος μου. Έγλειψα μερικές φορές το πούτσο του κι η γλώσσα μου διέσχισε όλο το μήκος του κονταριού του και κατέληξε στα μπαλάκια του που τρεμοέπαιζαν. Τα χείλη μου ρούφηξαν ένα ένα τ αρχίδια του και τα τράβηξα με αρκετή δύναμη. Ο Κώστας βογκούσε και ούρλιαζε μη μπορώντας να περιμένει άλλο.

“Πάρε τον στο στόμα σου. Κάνε μου μια πίπα. Τι κάβλα είναι αυτή που μου χαρίζεις. Με πεθαίνεις”.
Το τέλος του πλησίαζε και δεν ήθελα να τον αφήσω να υποφέρει άλλο. Βύθισα το καβλωμένο του κοντάρι μέχρι τη βάση ενώ η άκρη του πouτσoκέφαλoυ του τρίφτηκε στο στο λάρυγγα μου. Τραγάνιζα με τα δόντια μου το κοντάρι του απαλά ενώ μπαινόβγαζα τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Ξαφνικά το κορμί του τινάχτηκε προς το μέρος μου και κόλλησε τ αρχίδια του πάνω στο πρόσωπό μου. Ένας καυτός χείμαρρος γέμισε το στόμα μου και το πλούσιο σπέρμα του κύλισε μέχρι το στομάχι μου. Έχυνε κι εγώ έγλειφα και κατάπινα το πολύτιμο υγρό του. Μετά από μερικές βαθιές ανάσες προσπάθησε να μ αγκαλιάσει. Τον σταμάτησα και του εξήγησα ότι δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε έρωτα. Έκλεισε τα μάτια και σύντομα τον πήρε ο ύπνος απόδειξη ότι αυτό που του χα κάνει ήταν υπέροχο. Ξάπλωσα δίπλα του κι έκλεισα τα μάτια. Ήμουν σίγουρη πλέον ότι μουνί που δεν βλέπεται μπορεί με λίγη προσπάθεια και να μην λησμονηθεί.

Click here for more!