Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τις ιστορίες που σου στέλνουν και έχω καυλώσει αρκετές φορές.. Αποφάσισα να σου γράψω την ιστορία μου ελπίζοντας να αρέσει..

Αρχές του Ιουλίου αποφασίσαμε με το αγόρι μου να πάμε για ένα τριήμερο στο εξοχικό του σένα χωριό λίγο έξω από την Πάτρα.. Ξεκινήσαμε με το κτελ Παρασκευή πρωί οι δύο μας.. Όλη την πρώτη μέρα την περάσαμε με βόλτες στην παραλία και μετά σπίτι για να κάνουμε σεξ.. Την επόμενη μέρα το πρωί μας παίρνει τηλέφωνο ο αδερφός του για να μας πει ότι θα έρθει παρέα με ένα φίλο του..

Έτσι όταν ήρθαν τα παιδία πήγαμε όλοι μαζί για μπάνιο και μετά σπίτι για φαγητό και μπύρες.. Αφού είχαμε πιει όλοι αρκετά και είχαμε κάνει κεφάλι ο αδερφός του αγοριού μου με τον φίλο αποφάσισαν να πάνε καμιά βόλτα προς την παραλία να περπατήσουν ..

Εγώ με το αγόρι μου, χωρίς να χάσουμε ευκαιρία πήγαμε αμέσως στο δωμάτιο και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με λύσσα και σχεδόν αμέσως βγάλαμε τα ρούχα μας.. Ο φίλος μου , μου έκανε ένα υπέροχο γλειφομούνι, βάζοντας και δάκτυλο στο μουνί μου, επειδή όμως αυτό δεν αρκούσε πήρε ένα μπουκάλι μπύρας και μου το έβαλε με δύναμη μέσα μου, ενώ ταυτόχρονά με έγλειφε και μου έβαζε κωλοδάκτυλο.. Καθώς ήμουν εκστασιασμένη τον παρακαλούσα να με γαμήσει και να μου ξεσκίσει όλες μου τις τρύπες.. Αυτός έβγαλε το μπουκάλι και άρχισε να με γαμάει δυνατά και να μου δαγκώνει τις ρόγες που ήταν πέτρα από την καύλα.

Αφού με γαμούσε για αρκετή ώρα από το μουνί αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μου ξεσκίσει και τον κώλο μου.. Μου το έβαλε μέσα σιγά σιγά στην αρχή και μετά αύξησε τους ρυθμούς του παίζοντας και με το μουνί μου και πότε πότε βάζοντας μου και δάκτυλα. Εγώ του φώναζα συνέχεια να με κάνει την πουτάνα του και μην σταματήσει να με ξεσκίζει.. Συνέχισε να μα γαμάει και να μου δίνει και μερικές σφαλιάρες πότε στην μούρη και πότε στα κωλομάγουλα. Εγώ συνέχιζα να του φωνάζω να με γαμάει και ότι με είχε κάνει πουτάνα και ήθελα και άλλους πούτσους να με γαμήσουν..
Τότε με μιας φωνάζει από μέσα τον αδερφό που ( ούτε που είχα καταλάβει πότε είχαν γυρίσει) και του λέει να έρθει και αυτός μέσα στο δωμάτιο.. Μόλις μπήκε κοκάλωσε για μια στιγμή αλλά τον φώναξα κοντά μου και του κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να τον παίζω και να τον γλείφω ιδιαίτερα στο κεφαλάκι του.. Όταν με είδε το αγόρι μου να παίρνω τσιμπούκι στον αδερφό του με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να με γαμάει από το μουνί μου με δύναμη.. Μετά είπε στον αδερφό του αν θέλει να με γαμήσει και αυτός, ενώ το αγόρι μου ήρθε για να πάρω τσιμπούκι.

Πλέον είχαμε και οι δυο μας τέτοια υπερένταση που ήταν δύσκολο να τελειώσουμε.. Έτσι είπε στον αδερφό του να ξαπλώσει και να πάω εγώ από πάνω του και να κάνουμε χώρο για να μπορεί να με γαμήσει και αυτός από τον κώλο. Όπως με γαμούσαν και οι δύο μαζί χωρίς να το καταλάβω βρίσκομαι με μία ακόμα πούτσα στο στόμα, ήταν του φίλου του αδερφού του.. Τόσο μεγάλη καύλα δεν έχω ξανανιώσει στην ζωή μου..

Μετά από λίγο άρχισα να φωνάζω "χύνω η πουτάνα, χύνωωω..." και τότε άρχισαν να με γαμούν με περισσότερη δύναμη.. Λίγη ώρα μετά από μένα το αγόρι με έχυσε στον κώλο μου μέσα και βγήκε για να ηρεμήσει. Οι άλλοι δύο συνέχισαν να με γαμάνε από το μουνί πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Βλέποντας αυτά το αγόρι μου ήρθε να του ξαναπάρω πίπα.. Εκείνη την ώρα έρχεται ο αδερφός του και του την έπαιξα λίγο και με έχυσε στην μούρη. μετά από λίγη ώρα ήρθε και ο φίλος του και του την πήρα στο στόμα ενώ την έπαιξα στον φίλο μου, έτσι με έχυσε και εκείνος..

Τότε μου πιάνει το χέρι ο φίλος να σταματήσω και πηγαίνει να με γαμήσει από το μουνί μου.. Με έβαλε στα τέσσερα και γάμησε ενώ μου τσίμπαγε και μου τράβαγε τις ρόγες μου. . Αφού είδε ότι πλέον το μουνί μου είχε ανοίξει αρκετά το έβγαλε και γάμησε από τον κώλο παίζοντας με την κλειτορίδα μου. Δεν άργησα να χύσω, καθώς μου αρέσει να με γαμάνε από τον κώλο.. Μην αντέχοντας άλλο τον έβγαλα από μέσα μου και του πήρα τσιμπούκι για να τελειώσει όπως και έγινε..

Μετά από αυτό ξαπλώσαμε όλοι ξεθεωμένοι και κοιμηθήκαμε για ώρες..

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Click here for more!