Θα σας πώ τι μου συμβαίνει από πέρσι το καλοκαίρι και συνεχίζετε μέχρι και τώρα!! Με λένε Ντίνα και στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζα , τα Χριστούγεννα γνώρισα τον γκόμενο της κολλητής της αδερφής μου που ήταν από τα μέρη μου από την Δράμα, και οι δύο φίλες καθώς είχαν και μέρες να τα πούνε μας άφησαν μόνους εμάς και έτσι είχαμε όλοι την ώρα να γνωριστούμε καλύτερα. Μου άρεσε πολύ σαν άντρας και μου έκανε και πολλά κομπλιμέντα αλλά τίποτα παραπάνω παρόλο που κατάλαβα ότι και αυτός γουστάρει από τον τρόπο που με κοιτούσε.

Είχε καλοκαιριάσει και είχα τελειώσει την εξεταστική και πήγα Δράμα να περάσω λίγο καιρό με τους δικούς μου. Μια βραδιά βγήκα με μια φίλη μου για ποτό. Είχα καιρό χωρίς άντρα και αυτό και μόνο ήταν ένας λόγος για να πάω και εγώ να το ρίξω λίγο έξω. Εκεί συνάντησα τον Κώστα το παιδί που σας έλεγα πιο πάνω. Γίναμε μια παρέα και περνούσαμε ωραία ενώ ήρθαν και άλλοι κι γίναμε πολλοί! Αυτός αφού μου είπε πως είναι ακόμα με την κοπελιά του άρχισε να μου κάνει ανελέητο καμάκι και με τρέλαινε αλλά και εγώ να πω την αλήθεια ανταποκρινόμουν!

Είχαμε γίνει και οι δύο χάλια και λίγο ακόμα θα το κάναμε στο μαγαζί. Δεν άντεχα άλλο και του πρότεινα να φύγουμε αφού πρώτα ενημέρωσα την φίλη μου την οποία πήραμε μαζί μας και την αφήσαμε στο σπίτι της. Σε λίγο είχαμε μείνει οι δύο μας στο αυτοκίνητο και ψάχναμε μέρος να γαμηθούμε. Με το που σταματήσαμε άρχισε να με φιλάει ενώ το χέρι του βρισκόταν κάτω από την μίνι φουστίτσα μου και άρχισε να μου τρίβει το μουνάκι μου. Η ιδέα και μόνο τι γινόταν με άναβε και το μουνάκι μου ήταν κιόλας υγρό και ένιωθα μεγάλη ευχαρίστηση. Σε λίγο άνοιξε το παντελόνι του και έβγαλε έξω το πουλί του και άρχισε να το παίζει ενώ έπιασε το χέρι μου και μου το έδωσε να το παίζω εγώ. Σε λίγο με πήρε και πήγαμε στα πίσω καθίσματα να αρχίσει το μεγάλο γλέντι. Εκεί μου σήκωσε το μίνι με έβαλε πάνω στα πόδια του και αφού μου παραμέρισε λίγο το κιλοτάκι κάρφωσε το πούλι του στο μουνάκι μου !!! Γαμιόμασταν αρκετή ώρα έτσι και μετά με γύρισε ανάσκελα!! Ήταν τέλειος έκανε πολύ καλό σεξ.
Μετά με έβαλε να του κάνω πίπα και εκεί που βαρούσα με όλη μου την «τέχνη» ξαφνικά πετάχτηκαν τα χίσια του μέσα στο στόμα μου (πρώτη μου φορά) και εγώ έκανα να τραβηχτώ προς τα πίσω γεμίζοντας το πρόσωπο και τα μαλλιά, κάτι που το βρήκαμε και οι δύο πολύ αστείο, ενώ για πρώτη μου φορά γεύτηκα σπέρμα (έχουμε δοκιμάσει και καλύτερες γεύσεις!) μετά ήταν η σειρά μου να απολαύσω ένα τέλειο γλείψιμο! Μετά ξεκουραστήκαμε για λίγο ξαπλωμένοι γυμνοί στα πίσω καθίσματα και το κάναμε ακόμα μια φορά φύγαμε.

Να σας πω την αλήθεια μου ήταν το πρώτο μου που από την πρώτη ΄νύχτα πηδιέμαι με κάποιον. Από τότε λοιπόν κάθε σ/κ κανονίζουμε να ανεβαίνουμε μαζί στην Δράμα και περνάμε πολύ καλά! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην Θεσσαλονίκη ζούμε σαν ξένοι!! Να σας πω ότι στην αδερφή μου δεν τόλμησα να το πω αυτό που γίνετε εδώ και ένα χρόνο.

Click here for more!