Αποφάσισα να σας γράψω και εγώ μια δικιά μου ιστορία που έγινε πριν ένα μήνα

Έχω ένα φίλο που γουστάρει να δει την γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλους και το είχαμε συζητήσει αλλά δεν ήξερε πως να της το πει και αν το έπαιρνε στραβά , την αγαπούσε, αυτός ο φίλος λεγόταν Τάκης και η γυναίκα του Ειρήνη εγώ Σπύρος . Του προτείνω την ιδέα να έρθω με κάτι φιλαράκια σπίτι του να βάλω ένα φίλο στα κρυφά να της την πέσει να κόψουμε αντιδράσεις . Την σκεφτήκαμε πολύ αυτήν την εκδοχή, μάλιστα με ρώτησε αν ξέρω καλά αυτό που θα του πω και πως δεν θα συνεχίσει κάτι κρυφά από μένα με την γυναίκα του. Του είπα θα τον γνωρίσεις, μετά από σκέψη μου λέει σκέφτηκα το έχεις θα φέρεις αύριο τρεις φίλους στο σπίτι για να πιούμε ποτά, η Ειρήνη δεν το αντέχει καθόλου άρα με το ποτό με διάφορες καταστάσεις μπορεί να γίνει το σκηνικό. Οκ του λέω και το κανονίζω, φτάνουμε με δύο φίλους τον Αλέξη και το Χρήστο. (και οι τρεις 20 χρόνων , ο Τάκης 32 και η Ειρήνη 34, 1.65 μελαχρινή μακρύ μαλλί με πεταχτό κώλο και μεγάλα βυζιά).

Φτάνουμε φορούσε μια φούστα πολύ κοντή όχι κολλητή, αρχίσαμε να πίνουμε αυτή μετά το δεύτερο ποτό είπε πως δεν θα πιει άλλο γιατί θα μεθύσει. Τότε της είπαμε έστω ένα ακόμα για μας , μας έκανε το χατίρι. μετά είπαμε να παίξουμε θάρρος η αλήθεια χαμηλώσαμε την μουσική και ζητήσαμε να φέρει ποτάκι η Ειρήνη , προσφέρθηκα να πάω να την βοηθήσω στην κουζίνα της είπα πως λερώθηκε από πίσω όταν κρατούσε τα ποτήρια και μου είπε να την καθαρίσω. Της έπιασα το κώλο (πάνω από την φούστα) αλλά δεν της τον τίναζα τον χούφτωνα. Αυτή το κατάλαβε και μου είπε ..πρέπει να καθάρισε τώρα πάμε . Εγώ άρχισα ήδη να καυλώνω. Όπως και αυτή μετά το χούφτωμα αλλά κρατούσε ακόμα χαρακτήρα. Επειτα ξεκινήσαμε το παιχνίδι στην αρχή γενικές ερωτήσεις γιατί όλοι λέγαν αλήθεια και όχι θάρρος και μετά πέρασε ο Τάκης σε ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου για το πια στάση μας αρέσει και εμείς την θέσαμε και σε αυτούς. Μετά είπε ο Τάκης στην Ειρήνη που είπε θάρρος να πιει 6 σφινακια συνεχόμενα. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά τις πιέσεις τα ήπιε, καθόταν μετά πολύ άνετα φαινόταν το κόκκινο στρινγκ της , καθόμουν απέναντι της και το έβλεπα. Ο Τάκης είπε θάρρος και τότε η Μαρία είπε να πάει στον γείτονα τον χασάπη να ζητήσει βαζελίνη η ώρα ήταν 3 το πρωί και δεν έχον και τις καλύτερες σχέσεις με τον γείτονα της διπλανής πόρτας παρόλα αυτά ο Τάκης γέλασε κάτι ήξερε (όπως μας εξήγησε μετά ήξερε πως έλειπε ταξίδι και ήταν εκεί η καινούρια του γκόμενα αλλά το έπαιζε ανίδεος) χτυπά και ανοίγει η Χρύσα (φίλη του χασάπη) έντρομη και έτοιμη να βάλει τις φωνές εμείς κοιτάγαμε από την χαραμάδα της πόρτας πρώτη κοίταγε η Ειρήνη σκυμμένη πολύ ώστε φαινόταν το στρινγκ της, εμείς κοιτούσαμε από πιο ψηλά αλλά όλοι μας ακουμπούσαμε τους πούτσους πάνω στις Ειρήνη τυχαία δήθεν αυτή δεν είχε δώσει σημασία. Ο Τάκης της λέει σορρυ για την ενόχληση αλλά χρειάζομαι βαζελίνη εκείνη ξαφνιάζετε και του λέει 3 η ώρα τη να την κάνεις; έχεις καύλες και θες να γαμήσεις την Ειρήνη από το κώλο . Θα σου φέρω υπό έναν όρο θα σου αλείψω την πούτσα με την βαζελίνη και του κατεβάζει τα παντελόνια και τον πιπωνει. Τα χάσαμε όλοι κοιτούσαμε, η Ειρήνη δεν έκανε κίνηση είχε κοκαλώσει πηγαίνω από πίσω της και της σηκώνω την φούστα και της μετατοπίζω το στρινγκ αυτή δεν αντιδρά έρχονται και οι άλλοι και της χουφτώνουν τον κώλο. Της βγάζουμε το στρινγκ, της βάζουμε δάχτυλα στο μουνί και στον κώλο.
Αυτή δεν είχε γυρίσει να κοιτάξει πίσω σαν να μην γινόταν τίποτα μόνο αναστέναζε μόλις της χώναμε δάχτυλο. Τότε σηκώνετε χύνει την Χρύσα ο Τάκης και ντύνετε να έρθει , τότε σηκώνετε η Ειρήνη και λέει έρχεται ο Τάκης μαζευτείτε παίρνω το στρινγκ από κάτω και καθόμαστε όλοι στον καναπέ σαν να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τίποτα. Ερχεται ο Τάκης και μας δείχνει την βαζελίνη και λέει την έφερα και γελά , βλέπει πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την Ειρήνη και νομίζει ότι δεν είδε τι έγινε. Είπαμε να συνεχίσουμε , από εκεί που ήμουν έβλεπα καθαρά το μουνάκι της Ειρήνης. Λέω θάρρος και μου λένε βγάλε το μποξερακι σου στο μέσα δωμάτιο και φέρτο. έγινε. Μετά λέμε στην Ειρήνη στον Τάκη που είπε αλήθεια τι έκανε και γλίτωσε από τον χασάπη; εμείς του κάνουμε νόημα ότι είχε δει η Ειρήνη. Το καταλαβαίνει και της λέει ότι έγινε και ότι την ξάφνιασε. Εκεί έγινε μια διένεξη ανάμεσα τους και η Ειρήνη τα πήρε με τον Τάκη. Της λέει μετά ο Τάκης όταν είπε αυτή θάρρος φέρε έναν δονητή σου και πάρτου πίπα. Το έφερε τον πιπωνε , όλοι τα χαμε παίξει.

Είπαμε όλη αλήθεια μετά και μας ρώταγε για φαντασιώσεις και αυτή πήρε θάρρος και τις λέμε να κάνει στριπτίζ έως τα εσώρουχα ξέροντας ότι της είχαμε βγάλει το στρινγκ αυτή λέει με μια προϋπόθεση ο Τάκης δεν θάναι μπροστά είμαι νευριασμένη μαζί του να πάει στην Ειρήνη . Ο Τάκης σηκώνεται και μου λέει στο αυτί ...μέχρι τα εσώρουχα όχι τίποτα παραπάνω εγώ πάω μέχρι το περίπτερο έχω κλειδιά να ξέρεις..... Βγάζει τότε την μπλούζα και είναι με το σουτιέν και βγάζει και τη φούστα και είναι μόνο με το σουτιέν έρχεται και στήνετε στο κομοδίνο και σηκώνομαι και την πλησιάζω , ήξερα ότι ο Τάκης δεν έφυγε αλλά κρυφοκοίταζε. Κατεβάζω το παντελόνι μου και πετάγεται έξω το θηρίο και αφού την φιλάω στο στόμα και της το χώνω απευθείας στον κώλο και την γαμάω σηκώνονται οι άλλοι και γδύνονται. Αυτή τους πιάνει τα καυλιά και το ένα το παίζει και το άλλο το πιπωνει. Είμαι έτοιμος να χύσω όπως σχεδόν όλοι μας, κάθεται κάτω και την χύνουμε όλοι , σπρώχνει τον Χρήστο στον καναπέ και τον καβαλάει, ο Αλέξης την παίρνει από πίσω και εμένα πίπα . Μας λέει πως θα έρθει ο Τάκης πρέπει να ντυθούμε και μόλις ντυθήκαμε μπήκε ο Τάκης.

Click here for more!