Καταρχήν συγχαρητήρια για το site σου καθώς είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα του χώρου τόσο σε ποικιλλία όσο και σε ποσότητα!Είμαι 22 ετών, 180 ύψος και 80 κιλά , μελαχρινός με καστανοπράσινα μάτια με πολύ πολύ όρεξη για σεξ. Με την κοπέλα μου τα είχαμε μόλις 2 μήνες και το κοινό μας σημείο στη σχέση ήταν το σεξ.

Ήμασταν και οι δύο συνεχώς καβλωμένοι και ορεεξάτοι για σεξ όπου και να βρισκόμαστε καθώς θα το διαπιστώσεις σε αυτή αλλά και σε επόμενη ιστορία μου. Η κοπέλα μου(πρώην) είναι ξανθιά με γαλανά μάτια, 170 ύψος και 58 κιλά. Έχει τα πιο τέλεια χείλη τόσο για φιλιά όσο και για τσιμπούκια στα οποία ήταν όπως αποδείχτηκε αστέρι. Τα βυζιά της ήταν κανονικό μέγεθος και ο κόλος πολλά υποσχόμενος..

Από την πρώτη κιόλας μέρα που τα φτιάξαμε οργιάζαμε πραγματικά. Είτε πάνω στο κρεββάτι, είτε πάνω σε τραπέζια, σε τουαλέτες ακόμα και μέσα στο σινεμά !! Αυτή είναι και η σκηνή που θα σας περιγράψω. Όποτε κατεβαίναμε αθήνα πηγαίναμε τακτικά να παρακολουθήσουμε ταινία στο village park. Συνήθως πηγαίναμε τις πρωινές ώρες που δεν είχε κίνηση και μπορούσαμε να διαλέξουμε άνετα ποια ταινία θα παρακολουθήσουμε. Μπήκαμε στη αίθουσα και επιλέξαμε μια κοινωνική ταινία που περιέγραφε την σχέση ενός ζευγαριού που γνωρίστηκε τυχαία.
όταν λοιπόν πλησίασαν κάποιεσ επίμαχες σκηνές με φιλιά και σεξ ο μικρός μου... άρχισε να κάνε ιαισθητή την παρουσία του. Η κοπέλα μου το κατάλαβε από το φούσκωμα του παντελονιού μου και άρχισε να με τρίβει προσπαθώντας να με καβλώσει ακόμα παραπάνω. Μέσα στην αίθουσα εντομεταξύ΄είμασταν εμείς με άλλα 2 ζευγάρια που κάθοταν σε μπροστά θέσεις. Χωρίς να χάσω και εγώ χρόνο έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι της και άρχισα να τις τρίβω το μουνάκι. Ήταν τελείως ξυρισμένο και αυτό με διευκόλυνε να γλυστράω άνετα μέσα της και να την τρίβω πολύ γρήγορα.

Δεν άργησε να υγραθεί το μουνάκι της και άρχισε να βγάζει σιγανά νιαουρίσματα για να μην μας καταλάβουν. Με το άλλο μου χέρι της έτριβα τις ρόγες, που ήταν η αδυναμία της. Είχε καβλώσει τόσο πολύ που η ταινία ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν. Είχε κλείσει τα μάτια της και μου έλεγε πόσο καβλωμένη ήταν και πόσο ΄θα ήθελε να νιώσει την πούτσα μου μέσα της. Δεν πρόλαβε να τελιώσει και μου ξεκούμπωσε το τζιν βγάζοντας έξω τον πούτσο μου και ΄΄εσκυψε από πάνω του αρχίζωντας να με τσιμπουκώνει. Στην αρχή έγλυψε το κεφαλάκι και μετά τον έπαιρνε όλο μέσα ρουφώντας και γλείφωντας ταυτόχρονα. Από την κάβλα μου προσπαθούσα να συγκρατηθώ και της έχωνα τα δάκτυλα μου μέσα της και από το μουνί και από τον κόλο. Εκείνη όσο την γαμούσα με τα δάκτυλα μου τόσο με τσιμπούκωνε με περισσότερη δύναμη και όρεξη.

Ήταν τόσο απολαυστική η πίπα που είχα γείρει πίσω το κεφάλι μου και το χέρι μου που πίεζε τις ρόγες της σκουντούσε τώρα το κεφάλι της πάνω στην πούτσα μου. Της άρεσε να της φερόμουν βίαια. Μετά από λίγα λεπτά έχυσα μέσα στο στόμα της και εκείνη φρόντισε να μην ξεφύγει ούτε σταγόνα από τα υγρά μου. Καθώς έχυνα εκείνη έβαζε τά χείλη της ίσα ίσα στην άκρη της πούτσας μου για να ρουφάει ότι βγαίνει από την τρυπούλα. Μόλις έβγαλα και την τελευταία σταγόνα έριξε άλλο ένα γρήγορο γλείψιμο μέχρι τα αρχίδια.

Της έδωσα ένα γλωσσόφυλλο και της είπα ότι θα συνεχίζαμε μετά το τέλος της ταινίας.

Click here for more!