Τον Άρη τον γνώρισα στην Αθήνα, όπου πήγα για να παρακολουθήσω ένα επαγγελματικό συνέδριο. Ήμουν παντρεμένη με τρία παιδιά και κατοικούσα με την οικογένειά μου στο Ναύπλιο.
Σ΄ αυτό το ταξίδι ο άντρας μου δεν μπόρεσε να μ’ ακολουθήσει γιατί το πρόγραμμα του συνεδρίου ήταν πενταήμερο και το μεγάλο μας παιδί ήταν μαθητής της δευτέρας δημοτικού. Η συζυγική μας σχέση ήταν άριστη γι’ αυτό ο άντρας μου, μου είχε απεριόριστη εμπιστοσύνη και φυσικά δεν έφερε αντιρρήσεις για το ταξίδι.

Ξεκινήσαμε για την Αθήνα μαζί με την κυρία Άρτεμη, την 60χρονη προϊσταμένη του υποκαταστήματος της εταιρείας όπου εργαζόμουν. Στο δρόμο, πηγαίναμε με το αυτοκίνητό της, συζητούσαμε διάφορα θέματα. Μου είπε για την μεγάλη εκτίμηση που είχε για μένα ως υπάλληλο του υποκαταστήματος και μου μίλησε για κ. Κώστα Γ., τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της εταιρείας που σ’ αυτό το Συνέδριο επρόκειτο να τον γνωρίσω.

Είχα ακουστά για τον Γ., ότι ήταν ένας δεινός επιχειρηματίας, αρκετά πλούσιος φυσικά, ότι ήταν 70 περίπου χρονών, ότι ζούσε μόνος σε μια βίλα στο Σούνιο κι ότι μοιραζόταν το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα, στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη όπου ο όμιλος των επιχειρήσεών του, είχε υποκαταστήματα.

Άκουσα τότε έκπληκτη την κυρία Άρτεμη να μου λέει ότι ο ίδιος ο πρόεδρος προσωπικά είχε ζητήσει την συμμετοχή μου στο συνέδριο, ότι με γνώριζε μόνο από την υπηρεσιακό μου φάκελο κι από μια φωτογραφία μου που του είχε δείξει η ίδια. Μου προσέθεσε μάλιστα ότι είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ότι ήμουν μια 27χρονη παντρεμένη και μάννα 3 παιδιών και για το ότι ήμουν ωραία και σοβαρή.

Φτάσαμε στην Αθήνα, τηλεφώνησα στον άνδρα μου περιχαρής για την γνωριμία που θα έκανα και την πρόσβαση που θα αποκτούσα στον ίδιο τον πρόεδρο της εταιρείας και πήγαμε στο ξενοδοχείο που θα γινόταν το Συνέδριο. Δεν εξεπλάγην όταν στο δωμάτιό μου μπαίνοντας βρήκα ένα σημείωμα του προέδρου που με καλούσε στις δυο το μεσημέρι στη σουίτα του για φαγητό.
Όταν τελείωσαν οι πρωινές εργασίες, πήγα τρέχοντας στο δωμάτιό μου, φόρεσα ένα πιο καλό φουστάνι, διόρθωσα το μακιγιάζ μου και κατευθύνθηκα γεμάτη τρακ στη σουίτα του κυρίου Γ. Μου άνοιξε ο ίδιος την πόρτα και με οδήγησε στο σαλόνι της σουίτας όπου βρισκόταν ένα τραπέζι που ήταν ήδη στρωμένο με δύο σερβίτσια.

Σ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου, ευγενικός, αλλά όχι αδιάκριτος όπως θα μπορούσε να ‘ναι ο οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του. Μου μίλησε για τον εαυτό του, για τη ζωή του για το δεν είχε οικογένεια, μου είπε ότι είχε δει την φωτογραφία μου στο σπίτι της κυρίας Άρτεμης στο Ναύπλιο κι ότι το πρόσωπό μου του γέννησε την επιθυμία να με γνωρίσει.

Ομολογώ ότι από τα πρώτα λεπτά συνέλαβα τον εαυτό μου να αισθάνεται ένα παράξενο συναίσθημα για τον άνθρωπο αυτό. Ανέδιδε ένα μυστηριώδη ερωτισμό και μια αίσθηση δύναμης και αποφασιστικότητας. Παρά την ηλικία του είχε ένα θαυμάσιο παρουσιαστικό και μια αξιοπρόσεκτη γοητεία.

Δέχθηκα με μεγάλη ευκολία την πρόσκλησή του να επισκεφτώ το βράδυ τη βίλα του στο Σούνιο και στον άνδρα μου είπα θα πηγαίναμε σε δείπνο όλα τα στελέχη της εταιρείας μαζί σε κάποιο ρεστοράν.

Στο σπίτι του με περίμενε κρατώντας ένα ποτήρι με ποτό, με πέρασε γρήγορα στη τραπεζαρία όπου δυο υπηρέτριες μας σέρβιραν το φαγητό, και όταν τελειώσαμε ζήτησε να μας φέρουν δυο λικέρ. Τότε με πλησίασε και μου είπε πως ήμουν πολλή όμορφη, με φίλησε στον ώμο και με άφησε άφωνη όταν έσκυψε στο αυτί μου και μου ψιθύρισε ότι θέλει να γίνω δική του. Δεν έφερα καμιά αντίρρηση.

Τότε εκείνος με έπιασε τρυφερά από το χέρι και με οδήγησε σ’ ένα δωμάτιο με διακριτικό φωτισμό, με έγδυσε και με έβαλε να καθίσω σε μια ειδικά διαμορφωμένη πολυθρόνα με μπράτσα στα οποία υπήρχαν λουριά. Μου σήκωσε τα πόδια και έδεσε, το ίδιο έκανε και με τα χέρια μου πίσω από την πλάτη της πολυθρόνας. Μου έβαλε στο αυτί μου το ακουστικό του κινητού μου και μου ζήτησε να τηλεφωνήσω στο άνδρα μου και να κάνω μαζί του τηλεφωνικό σεξ.

Δέχθηκα τελείως υποταγμένη, ενώ μια διαρκώς αυξανόμενη καύλα διέτρεχε το κορμί μου. Όσο μιλούσα με τον άντρα μου γονάτισε μπροστά μου, χωρίς να γδυθεί και μου άρχισε να γλύφει το μουνί μου. Σε λίγα λεπτά έχυνα στο πρόσωπό του, την ίδια στιγμή που άντρας μου έχυνε κι αυτός βογκώντας στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, μουρμουρίζοντάς με πρόστυχα λόγια.

Τότε ο κύριος Γ., χωρίς να με λύσει και χωρίς να μου πει τίποτα σηκώθηκε και έφυγε από το δωμάτιο.

Έμεινα στη στάση αυτή για περισσότερο από μια ώρα, μόνη μου στο άδειο δωμάτιο, γυμνή, δεμένη στην πολυθρόνα και με τα πόδια σηκωμένα κι ανοιχτά. Φοβόμουνα λίγο, ήμουν σαστισμένη, αλλά η καύλα δεν έλεγε να μ’ εγκαταλείψει. Τότε άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η κυρία Άρτεμη. Καθώς με πλησίαζε με ρώτησε αν γλύφει ωραία ο πρόεδρος και χωρίς να χάσει καιρό, πλησίασε το χέρι της στο μουνί μου, άγγιξε τα υγρά με τα οποία ήταν πλημμυρισμένο και πήρε την απάντηση στο ερώτημά της.

Κάθισε δίπλα μου χωρίς να με λύσει και μου είπε:
-    Από αυτή τη στιγμή έχουμε κι οι δυο κάτι κοινό που θα διαρκέσει για πάντα. Είμαστε οι ερωμένες του κυρίου Γ.
Μου αποκάλυψε ότι έτσι είχε συμβεί και με την ίδια πριν 20 χρόνια και με πολλές ακόμα γυναίκες. Ζήτησα να με λύσει αλλά κούνησε αρνητικά το κεφάλι.

-    Όχι μωρό μου, μου είπε. Θα μείνεις έτσι δεμένη δυο τουλάχιστον μέρες. Έτσι έγινε με όλες μας. Δυο υπηρέτριες θα σε φροντίζουν, αν θελήσεις να κατουρήσεις ή να χέσεις στη στάση που βρίσκεσαι, και μετά θα σε πλένουν πολύ σχολαστικά για να παραμείνεις καθαρή κι από μπρός κι από πίσω. Αν χρειαστεί θα σου κάνουν και κλύσμα γιατί ο Κώστας είναι ιδιαίτερα σχολαστικός με την καθαριότητα. Σ’ αυτό το διάστημα θα σε προσφέρει σαν σκεύος ηδονής σε όσους φίλους ή συνεργάτες του προσκαλέσει εδώ στην βίλλα του. Και σε βεβαιώ ότι θα ‘ναι αρκετοί. Στη δικιά μου περίπτωση να φανταστείς ήταν πάνω από είκοσι. Θα έρχονται ένας-ένας ή και δυο ή και τρείς μαζί, θα σε χύνουν σαν πουτάνα και θα φεύγουν... Στο τέλος θα μπει στο δωμάτιο ο Κώστας, θα σε γλύψει, θα ρουφήξει το σπέρμα των φίλων του που θα ξεχειλίζει απ’ τον κώλο και το μουνί σου, θα σε μαστιγώσει και σε πονέσει επειδή έγινες πραγματική πουτάνα, και θα σε κρατήσει για πάντα στη ζωή του με δώρα και άφθονο χρήμα για να τον τροφοδοτείς με καινούργιες γυναίκες για τη συλλογή του...

Τρείς μέρες μετά ο κύριος Γ. ρουφούσε από το μουνί μου και τον κώλο μου το σπέρμα των ανδρών που με είχαν ξεσκίσει. Δεν θυμάμαι πόσοι ακριβώς, μπορεί πάνω κι από εκατό. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο ήταν ένας διαφορετικός άνθρωπος. Η ευγένεια και η πραότητα είχαν αντικατασταθεί από ένα βλέμμα περιφρόνησης. Με έφτυσε στο πρόσωπο, με μαστίγωσε με έβριζε ατελείωτα και μετά γονάτισε και άρχισε να με γλείφει...

Click here for more!