Εγώ βρήκα τον υποψήφιο οπού ήταν ένας συνάδελφος ετών 33, πολύ γυμνασμένος και μελαχρινός, και προς έκπληξη μου είχε και προσόντα που της κάθε γυναίκα θα έμενε με το στόμα ανοιχτό στην θέα και μόνο. Του εξήγησα την υπόθεση παρουσιάζοντας το ότι ήταν δίκια της φαντασίωση και επιθυμία να πηδηχτεί με δυο αγόρια. Μέτα που μιλήσαμε αρκετά κανονίσαμε για μια Παρασκευή βράδυ.Πηγαίνοντας προς το σπίτι του, η δικιά μου φορούσε ένα μαύρο φορεματάκι πολύ προκλητικό, σταματήσαμε να αγοράσουμε ένα κρασί, και εγώ παρατήρησα κάποιες ύποπτες κινήσεις. όταν ήρθε στο αμάξι μου είπε ότι ένας πελάτης την χούφτωσε ελαφρά στην ουρά του ταμείου . αλλά με τέτοιο ντύσιμο και περπάτημα ήταν σκέτη αμαρτία. Μου εξήγησε ότι το πρωί είχε πάει λαϊκή και ψάχνοντας στα φορέματα τυχαία ‘μπέρδεψε’ το χέρι της σε εκείνο το κομμάτι που ήταν σκέτος πειρασμός.

Φτάνοντας στο παρκινγκ μου είπε – καλύτερα να μην πάμε, ας το αφήσουμε και κανονίζουμε μια άλλη φορά. Εγώ την πήρα κοντά μου την γύρισα και της το έβαλα για μερικές φορές, στην θέση του οδηγού στα όρθια. όταν άρχισε να υγραίνεται της είπα να πάμε πάνω να κάτσουμε λίγο, αφού μας περιμένει και μετά φεύγουμε.

Έτσι το κάναμε, ανεβήκαμε πάνω στο σπίτι του, τους σύστησα, και βγήκαμε στην βεράντα και καθίσαμε, ανοίξαμε το κρασί και φέραμε φρούτα και κουβεντιάζαμε για θέματα του κλάδου μας και αλλά περί ανέμων και υδάτων. Εγώ την περισσότερη ώρα την είχα στην ποδιά μου και την χάιδευα παντού, χέρια, μπουτάκια, στήθος, λαιμό, μαλλιά έπαιζα με τις ρόγες. Ήταν σκοτεινά και δεν φαινόταν καθαρά αλλά όλοι ξέραμε τί παιζότανε. Η ατμόσφαιρα άρχισε να θερμαίνεται.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε ο Νίκος να φέρει φρούτα και την γύρισα να της το βάλω για λίγο να καυλώσει, Στο μπαλκόνι. Εκείνη δεν Ήθελε και φώναζε πάμε να φύγουμε. δεν ήθελε με τίποτα. δεν με άφησε τελικά. Σε λίγο επέστρεψε ο οικοδεσπότης και ξανακαθίσαμε στις θέσεις μας σαν να μην τρέχει τίποτα…εγώ τώρα της έβαζα πιο πολύ χέρι και πιο προκλητικά ώστε να φαίνονται διάφορα στο μισοσκόταδο λίγο η κοιλία έξω λίγο η ρόγα να την αφήνω ξεσκέπαστη, της φιλούσα το στήθος…. άρχισε να κάνει ψύχρα έξω και αποφασίσαμε να μπούμε μέσα. Ξεκίνησε ο φίλος μου να μαζεύει το τραπέζι.

Μόλις κλείσαμε την μπαλκονόπορτα, εκείνος επέστρεφε από την κουζίνα, και ήρθε από πίσω της. Πιστεύω της τον είχε ακουμπήσει από πίσω γιατί μόλις ήρθε κοντά της και την φίλησε στον λαιμό και στο αυτί, το κορίτσι μας τέντωσε το κεφάλι με κλειστά μάτια προς τα πάνω σε μια κατάσταση έκστασης. (αργότερα μου εξήγησε ότι είχε μπερδευτεί και νόμιζε ότι ήμουν εγώ από πίσω της.) Γενικά έδειχνε να το απολαμβάνει. την άφησα να σκύψει μπροστά και την κρατούσα και της χάιδευα τα μαλλιά. Ο άλλος της άνοιξε τα χειλάκια, της άνοιξε λίγο τα πόδια και της τον έβαλε αργά μαλακά και σιγά…
Τώρα πια ήταν μέσα της και δεν άργησε να μονολογεί ανάμεσα στα βογκητά ότι είναι πολύ καλός, ότι της αρέσει, ότι την πηδάει τέλεια κτλ κτλ

Όταν άρχισε να δυναμώνει η φάση τους άφησα μόνους και έκατσα σε μία καρέκλα μόνος και τον έπαιζα αλαφρός στο φώς του κεριού αυτός ήδη την είχε πάρει από το χέρι και την είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι. την πηδούσε πολύ καλά.
ήταν δυνατός και το μεγάλο του εργαλείο έκανε την διάφορα που ακουγόταν στα βογγητά της. μαζί μου δεν είχε φωνάξει ποτέ τόσο δυνατά. Η ηδονή της ξεχείλιζε… όταν ήμουν κοντά της μου έλεγε συνέχεια πόσο καλός είναι και πόσο της αρέσει
της είχε ανοίξει τα πόδια και την πήδαγε με ρυθμό και βίαια.

. αυτός της ψιθύριζε διάφορα λόγια σιγά σιγά για να μην ακούσω…
- να του λες να σε φέρνει να πηδάω.
-εγώ σε πηδάω καλύτερα?
-ποιός σε γαμάει?
-είσαι καυλιάρα,
-ποιος είναι καλύτερος…
-κτλ κτλ

Την είχε μαγκώσει αρκετή ώρα και την πηδάγε στο κρεβάτι. την γύριζε της έκανε πολλά κόλπα και στάσης. στα τέσσερα της έβαζε και δάχτυλο από πίσω και εκείνη καύλωνε σαν εικοσάχρονο.. κατά διαστήματα πήγαινα κοντά της και με έγλυφε, Ενώ την πηδούσε ο άλλος. Αλλά τα χτυπήματα του ήταν τόσο δυνατά που δεν μπορούσε να κρατήσει το καυλί μου μέσα στο στόμα της. Κάποια στιγμή την άφησε για λίγο και πήγα εγώ από πίσω της να την πηδήξω και όταν μπήκα μέσα της πρόσεξα ότι την είχε ανοίξει τόσο που ούτε καν με κατάλαβε ότι μπήκα, και επίσης όση δύναμη και να της έβαζα εκείνη ούτε καν με ένιωθε… σαν να μην ήμουν εκεί.

Την άφησα για λίγο και κάναμε τσιγάρο, Μιας και είδα ότι δεν είχα και τόση επιτυχία όπως τα προηγούμενα χρόνια που με είχε για θεό δικό της. κάποια στιγμή την έβαλε πάνω του και τις έβαλε και το δάχτυλο από πίσω, εκείνη ήταν έτοιμη να του χύσει. μόλις έφτασαν στο αμήν της κορύφωσης της είπα πως είναι καλύτερα να πηγαίνουμε και με μια κίνηση σαν πιστό σκυλί κατέβηκε από το τεράστιο καυλι του και ντύθηκε πολύ γρήγορα.

βιαστικά χαιρετήσαμε και φύγαμε και στην πόρτα την φίλησε στο μάγουλου. του είπα ότι θα ξαναέρθουμε σίγουρα. Στο δρόμο μου έλεγε ότι ήταν λάθος να τον αφήσουμε με το καυλί στο χέρι… Ήταν φανερό ότι και οι δυο τους γουστάρανε πάρα πολύ και ήταν προφανές ότι θα είχε συνέχεια η φάση. Την επόμενη μέρα η κοπέλα μου ήταν πολύ χαμογελαστή και κεφάτη.

καθόλου δεν την ενόχλησε το γεγονός ότι πηδήχτηκε με δυο αγόρια. αντίθετα μου ομολογούσε ότι απήλαυσε την κάθε στιγμή, μετά όμως που τον έφαγε από τον φίλο μου . μέχρι να την πηδήξει ο άλλος ήταν γεμάτη σκέψεις και ενδοιασμούς, Αν την είχα ακούσει και είχαμε φύγει μάλλον δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ αυτό το σημαντικό ερωτικό βήμα εκεί ένιωσα ότι είχε παραδοθεί και θα ήταν υπάκουη στις όποιες ερωτικές προτιμήσεις μας. μετά που ξεπαρθενεύτηκε με μας τους δύο ήταν πολύ πιο εύκολο να ενδώσει σε περισσότερες καύλες και σε όλα ήταν πολύ καλή και υπάκουη.

Γενικά έγινε πιο ανοιχτή και εύκολη, επίσης σαν να αποδέχτηκε το γεγονός ότι το πήδημα δεν είναι και τόσο σημαντικό. Οπότε μου έδωσε περισσότερες ελευθερίες. Ξέρει δηλαδή ότι πηδάω και άλλες κοπέλες και δεν την πειράζει τόσο. επίσης μου ζητάει να της λέω πως τις πηδάω και τι τους κάνω περιγράφοντας με λεπτομέρεια την κάθε σκηνή. Περισσοτερο από όλα καυλώνει όταν της λέω ότι της το έβαλα από πίσω.

Τώρα γενικά το παίζει άνετη και πιο αεράτη στις φίλες της. παρόμοια φάση ήταν όταν την πρωτοπήδηξα από πίσω. μου πήρε τέσσερις ώρες μέχρι να της το βάλω. αλλά μετά το έπαιζε πιο άνετη και υπεράνω.


Click here for more!