Αποφάσισα να γράψω με τη σειρά μου , την προσωπική μου εμπειρία , που με έκανε να χάσω την παρθενιά μου . Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι και μόνο η σκέψη ότι κάτι μεγάλο θα έμπαινε στο κόλπο μου , με αηδίαζε και με φόβιζε συγχρόνως . Είμαι 24 χρονών ονομάζομαι Ειρήνη και μόλις χτες έχασα την παρθενιά του μουνιού μου . Το αγόρι μου απορούσε τόσο καιρό πως άντεχα και κρατιόμουν τόσο πολύ . Δεν τον άφηνα καθόλου να με ακουμπήσει , αν και μερικές φορές είχε βάλει δάχτυλο.

Είχαμε έρθει πολλές φορές σε ερωτική επαφή , πάνω όμως που ερεθιζόταν δεν τον άφηνα να το ευχαριστηθεί , να «μου τη βάλει» γενικά και αυτό του σπούσε τα νεύρα . Μάλιστα μου έλεγε συνεχώς ότι μπορεί να πάθει και ζημιά με αυτή τη συμπεριφορά που έχω απέναντί του . Έχουμε σχέση πάνω από 2,5 χρόνια , ξέρω ότι με αγαπάει πολύ αλλά με φοβίζει το γεγονός να χάσω τη παρθενιά μου . Έχω ακούσει από άλλες κοπέλες ότι πονάει πολύ , ότι νιώθεις σαν να σπάει κάτι μέσα σου , και μετά στη θέα αίματος δεν θα άντεχα σίγουρα! Πάντα απέφευγα να ρθώ σε επαφή μαζί του , με φόβιζε η θέα της πούτσας αλλά και η θέα ενός γδυμνού άντρα δίπλα μου που να προσπαθεί να μου τη χώσει γενικά και εγώ να κλαίω από τον πόνο. Το άλλο δε που σκεφτόμουν ήταν αυτή η περίεργη αηδία να θέλουνε να κάνω πίπα . Έκανα εμετό και μόνο με την ιδέα . Του το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να του κάνω πίπα , όσο κι αν το ήθελε όσο κι αν επέμενε πάνω στη σχέση μας δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω . Είχε φυσικά αντιδράσεις αλλά τι να κάνει από την άλλη ; Δεν ήθελε να με χάσει . Με αγαπούσε πολύ και αυτό ήταν και η αφορμή ίσως που κατά κάποιον τρόπο ένιωθα ότι τον εκμεταλλευόμουνα. Έκανα τα πάντα για να αποφύγω μία ερωτική πράξη , σκαρφιζόμουνα ότι δικαιολογία κι αν υπήρχε για να μην πάω σπίτι του , καθώς θα είχε εκεί την άνεση να με ξεμοναχιάσει .

Τελικά προχτές είχαμε κανονίσει να πάμε σινεμά . Έτσι κι έγινε . Αυτή μας η συνάντηση όμως ήταν διαφορετική . Ήθελα πάρα πολύ να τον ακουμπήσω και να του γλύψω το στήθος , επιθυμούσα να του ξεπατώσω με τα δόντια μου όλες τις τρίχες που είχε στο στήθος και να τον κάνω να ουρλιάζει από τον πόνο . Και μόνο με την ιδέα και την φαντασίωση αυτή , είχα ερεθιστεί πολύ . Δεν τολμούσα όμως να του το πώ καθώς αν καταλάβαινε κάτι τέτοιο , την είχα βάψει σε βαθμό που δεν είχα φανταστεί καθόλου!!!

Ένα λεπτό , του λέω πάω στη τουαλέτα . Έρχομαι μαζί μου λέει .Όταν μπήκαμε στην τουαλέτα χωρίς να το σκεφτεί με σπρώχνει μέσα και άρχισε να με φιλάει σαν λυσσασμένος . Το μουνί μου είχε υγρανθεί τόσο πολύ που ένιωθα σαν να έσταζε . Φορούσα μια φούστα σούπερ μίνι ίσα - ίσα που κάλυβε το δαντελωτό κυλοτάκι μου . χωρίς να το καταλάβω έβαλε το χέρι του στο μουνί μου και μου το έσφιξε , ενώ τα υγρά που είχα κατεβάσει του περιέλουσαν το χέρι . Τρελάθηκε!!! Αυτό ήταν !! Μου έπιασε το χέρι και με ανάγκασε να το βάλω στον σηκωμένο πούτσο του ενώ μια ανάσα ευχαρίστησης ηχούσε στα αυτιά μου με μια σαρκαστική έκφραση προσώπου .
Πάμε στο σπίτι; Μου λέει ψιθυριστά στο αυτί με αυτήν την τόσο παθιάρική του ανάσα . Ναι του απαντάω . Με τράβηξε βίαια και βγήκαμε από την τουαλέτα ενώ η ταινία είχε αρχίσει .......... Βγήκαμε έξω και έφερε το αυτοκίνητο . Φτάσαμε σε 5 λεπτά σπίτι , δεν μπορούσε να ηρεμίσει και μόλις μπήκαμε μέσα με έσπρωξε με μια άγρια διάθεση προς το κρεβάτι . Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι...... Ήταν αναμμένος τόσο πολύ που πίστευα ότι θα εκραγόταν! .

Άρχισε να μου τραβάει τη φούστα με μανία τόση πολύ μανία που κόντευε να τη σκίσει . Τώρα είχε φτάσει η στιγμή που ήθελα να το σκάσω , ήθελα να ανοίξει η γή να με καταπιεί , ήθελα να δραπετεύσω , η ατμόσφαιρα με έπνιγε . Άρχισα να τον σπρώχνω με μανία για να φύγει από κοντά μου κα τον παρακαλούσα επιμένοντας «κάτσε βρε μωρό μου , περίμενε λίγο , να το συζητήσουμε» «Τι να συζητήσουμε μου λέει , ναι δεν είπες ; τώρα θα δείς» «Ότι μου ζήτησες θα κάνω , θα δεις θα σου αρέσει πολύ αν δεν σου αρέσει θα σταματήσω . Σήμερα θα δείξεις πόσο πολύ με αγαπάς όπως λες» . Σχεδόν με είχε πείσει . Ήξερα ότι ο έρωτας δεν μπορεί να είναι απόδειξη αγάπης , αλλά τουλάχιστον θα μπορούσες να πείς ότι το έκανες γιατί είσαστε μαζί .

Άρχισε και με έγδυνε σιγά - σιγά μου έβγαλε πρώτα το σουτιέν και άρχισε και με έγλυφε με μανία . Άρχισε και δάγκωνε τις ρόγες του στήθους μου ενώ η ηδονή που ένιωθα ήταν απερίγραπτη . Ήταν τόσο τρυφερός . Δεν μπορούσα να κρύψω την ηδονή μου και την ευχαρίστηση που ένιωθα εκείνη τη στιγμή , καθώς αναφωνητά έβγαιναν από το στόμα μου . Κάθε ανάσα έβγαινε με δυσκολία , και κάθε αναφωνητό τον καύλωνε περισσότερο , αλλά κρατούσε τη δύναμή του για αργότερα . άπλωσε το χέρι του στο κομοδίνο και πήρε κάτι , δεν πρόσεξα τι αλλά μέσα σε λίγα λεπτά είχα καταλάβει . Με το ένα του χέρι προσπαθούσε να ανοίξει ένα κουτάκι με μέλι , καθώς το άνοιξε , βγήκε από πάνω μου και με περιέλουσε γύρω από τον ομφαλό....... Ήταν απίστευτος , είχα τόση καύλα που δεν μπορούσα να αντέξω και μόνο στην ιδέα .

Άρχισε να με γλύφει και να με ρωτά «Σου αρέσει μωρό μου; Πες μου μ αγαπάς; Πες μου ......» «Σ αγαπάω........ προσπαθούσα να ψιθυρίσω αν και οι ανάσες μου ήταν τόσο βαριές που δεν καταλάβαινε τι έλεγα».Ξαφνικά ένιωσα να μου ανοίγει σιγά - σιγά τα πόδια .... Ένιωσα το μουνί μου να βγάζει ατμούς σαν ένα πυρωμένο σίδερο που αναζητά κάτι να σβήσει την καυτερή του πλάκα ...... Πραγματικά άρχιζα και ούρλιαζα ......

Έλα μωρό μου , νιώσε με ..... μπές μέσα μου πονάω ........ πονάω ......ναι ....έλααααααααααα. Δεν το αποφάσιζε να μπεί μέσα μου ..... με τυραννούσε ανελέητα . ήμουν τόσο υγρή και δεν τον ένοιαζε καθόλου , ευχαριστιόταν και μόνο που με έβλεπε να τραντάζομαι και να τον παρακαλάω ............ Μπορεί να σε πονέσω μου λέει .......

Θέλω μωρό μου να με πονέσεις , βάλε μου τόνε μέσα !!!!! Βάλε μου τόνε!!!!! Τον πρόσταζα επιμόνως αλλά τίποτα . Μου άνοιξε τα πόδια μου , και μπήκε ολόκληρος ενδιάμεσα με το καυλωμένο πούτσο του . Άρχισε να μου τον τρίβει στο καλοξυρισμένο μουνάκι μου , ενώ τα υγρά μου είχαν λερώσει το σεντόνι . Είχαν περάσει ήδη δύο ώρες και δεν είχε εισχωρήσει ακόμη μέσα μου . Ένιωθα το μουνί μου να πονάει ....... Ξαφνικά μου λέει «τώρα θα δείς πουτανάκι, τώρα θα δείς τι θα πάθεις.....» «Ναι πουτσαρά μου , έλαααααα έλααααααα πεθαίνωωωωωωω» Πιάνοντας τα δύο κολομάγουλα , τα ανοίγει όσο μπορούσε και έβαλε μέσα τον καυλωμένο πούτσο του στην κωλοτρυπίδα . Ένιωσα ότι έπεφταν υγρά από μπροστά ........ ποταμός!!!! Έχυνα!!!!!! Άρχισε να τα γλύφει και συγχρόνως έβαλε τρία του δάχτυλα και άρχισε και έπαιζε με την κληρωτίδα μου ..... Απίστευτη ηδονή!!!

Είχα χύσει ήδη 3 φορές και πήγαινα για 4η χωρίς να με έχει ξεπαρθενιάσει ακόμα!!!!!!!! Καθώς με γαμούσε από το κώλο , και μπαινόβγαινε βίαια μέσα στη κωλοτρυπίδα μου , ένιωσα να προσπαθεί κάτι να πιάσει με το ένα του χέρι . Ναι , έπιασε μέσα από το συρτάρι του κομοδίνου , ένα κατσαβίδι τόσο παχύ που αναρωτιόμουν τι σκόπευε να το κάνει . Συνέχισα να αδιαφορώ όμως αφού πλέον είχα αποκτήσει την εμπιστοσύνη που με προέτρεπε να του έχω ....... Εξακολουθούσα να μη νοιάζομαι και συνέχισα να απολαμβάνω αυτό που ένιωθα.....

Μπές μωρό μου ...... Μπές .... Άρχισα και ψιθύριζα στο αυτί του που ήταν κολλημένο κυριολεκτικά στο στόμα μου ...... Με τα δύο του χέρια προσπάθησε να μου ανοίξει περισσότερο τα πόδια , επιθυμώντας να έχει ίσως περισσότερη άνεση.... Η πούτσα του ήταν ακόμη στο κώλο μου και την ένιωθα να σπαρταράει μέσα μου και να χύνει συγχρόνως μέσα στο κώλο μου.....Μόλις κατάφερε να νιώθει βολεμένος από τη στάση που είχαμε πάρει , βγάζει τη πούτσα του από το κώλο και άρχισε πάλι να τη παίζει μπροστά στο λιγωμένο μουνάκι μου ........ Αυτό ήταν η αποθέωση .... Άρχισε να τη παίζει και ξαφνικά ξεπετάχτηκαν χύσια κάνω στο στήθος μου αλλά και στο στόμα μου ..... αν και τα σιχαινόμουν απολάμβανα αυτή τη θέα...... με καύλωνε περισσότερο ...... Βοηθώντας την στάση που βρισκόμασταν , άνοιξα περισσότερο με δική μου πρωτοβουλία τα πόδια μου έτσι για να του δείξω ότι είναι ελεύθερος να με κάνει ότι θέλει ...... Άρχισε και έτριβε την πούτσα του πάνω στο μουνί μου ξανά και ξανά ενώ κυριολεκτικά προσπαθούσα να κρύψω τους λυγμούς μου και τους αναστεναγμούς που βγαίνανε τόσο δύσκολα ..... Άρχισε να μπαίνει σιγά - σιγά , ενώ του έλεγα βάλτον τώρα μωρό μου!!!!! Βάλτον επιτέλους!!!!!!

Τώρα μωρό μου !!!!!!!! Ναιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάτι δεν πήγαινε καλά όμως , δεν ένιωθα τίποτα , προσπαθούσε πάνω κάτω κάτι σαν να ήθελα να σπάσει , είχε ήδη προσπαθήσει τρεις φορές , ξάφνου νιώθω ένα κράτς μέσα μου ...... εκεί ήταν που τα νύχια μου κυριολεκτικά είχαν καρφωθεί στη πλάτη του , και χωρίς να το καταλάβω τον είχα ξεσκίσει ..... Μια κραυγή αγωνίας , πόνου, ηδονής και ευχαρίστησης είχε βγει απο μέσα μου ....... Θέλοντας να με κάνει να νιώσω καλύτερα , μόλις κατάφερε και έσπασε η παρθενιά μου , βούλωσε με το στόμα του το στόμα μου και με φυλούσε λυσσασμένα ........ Καθώς κρατούσε το κατσαβίδι ένιωσα το κώλο μου να ζητά κάτι , και ξαφνικά πιάνει το χοντρό κατσαβίδι και το βάζει συγχρόνως στην κωλοτρυπίδα... Τρανταζόμουν σαν να με σουβλίζανε .......... ....Ένιωθα ότι ήταν τόσο πολύ κοντά μου .... Μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω..... Σ αγαπώ ,σ αγαπώ , σ αγαπώ, σ αγαπώ , η λέξεις αυτές αντηχούσαν στα αυτιά μου όλη την ώρα ...... Ήταν η ώρα που του είχα δοθεί .... Η ώρα που του έδειξα πόσο τον αγαπώ.... Το σεντόνι είχε γεμίσει από αίματα και η πούτσα του επίσης ..... Εκεί που το είδα κυριολεκτικά με πιάνει μία μανία και άρχισα και του έπαιρνα πίπα....... Τη ρουφούσα ανελέητα , ενώ βογκούσε από ηδονή....... Ήθελα πραγματικά να τη φάω , του τη δάγκωνα του την έπαιζα ενώ τα χύσια του έτρεχαν νερό.... Του έκανα στοματικό έρωτα για περίπου 30 λεπτα και είχε χύσει σε αυτό το χρονικό διάστημα για 4 φορές .......... Ήταν καταπληκτικά. Αργότερα μπήκαμε και στο μπάνιο για να πλυθούμε και για να καθαρίσω επιτέλους ένα βάρος που με εγκλώβιζε τόσο καιρό .... Τα υπολείμματα από τη παρθενιά !!!!!! Περιττό να σας πώ το τι κάναμε μέσα στη μπανιέρα......... Τελικά ο έρωτας μέσα στο νερό είναι ακόμα πιο μαγευτικός , θα σας το πώ όμως κάποια άλλη στιγμή και με πολλές πολλές λεπτομέρειες . Ήταν η ωραιότερη εμπειρία που είχα ποτέ ............. Απορώ πως μπορούσα και έμεινα παρθένα τόσο καιρό και μέχρι τα 24 μου .

Click here for more!