Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς γυμναστήριο και απορώ πως μπορούν ορισμένες γυναίκες να καρφώνονται μπροστά στην τηλεόραση με τις ώρες και να βλέπουν ξενέρωτα σήριαλ. Πριν από λίγο καιρό βρήκα στην πολυκατοικία μου ένα διαφημιστικό για ένα καινούργιο γυμναστήριο που άνοιξε στο άλλο τετράγωνο δίπλα από το σπίτι μου. Αυτό που πήγαινα μέχρι στιγμής ήταν μακριά και όλο έλεγα να αλλάξω.

Την άλλη μέρα όταν μπήκα στο γραφείο του γυμναστηρίου για να ρωτήσω τιμή, ωράριο και όλα τα υπόλοιπα, μίλησα με τον ιδιοκτήτη που ήταν και γυμναστής εκεί. Αν σας πω ότι μου άρεσε, θα σας πω ψέμματα. Ένας τυπάκος μετρίου αναστήματος που είχε πάρει αναβολικά και ήταν δυσανάλογα φουσκωτός επάνω και τίποτα περισσότερο.

Ξεκινήσαμε την ίδια μέρα και επειδή δεν είχαν πολύ κόσμο, είπαμε να ξεκινήσουμε και τα μασάζ που μας δίνανε σαν δώρο. Μόλις τελείωσα λοιπόν την γυμναστική μου, έκανα ένα ντους όπως ήταν ο κανονισμός, διπλώθηκα στην μεγάλη πετσέτα μου και κρατώντας το σακ βουαγιάζ με τα πράγματα μου πήγα στον χώρο του μασάζ.
Όταν άνοιξα την πόρτα, στάθηκα και κοίταζα.

-Μήπως είχα κάνει λάθος? σκέφτηκα.

Έχω πολλά χρόνια που μέσα στα γυμναστήρια κάνω και μασάζ αλλά αυτό ήταν κάτι το διαφορετικό. Το δωμάτιο ήταν μικρό και στο κέντρο υπήρχε ένα κρεβάτι άσκησης και δίπλα ένα σκαμπώ. Πολλά κεράκια αναμένα φώτιζαν την ατμόσφαιρα και δεν υπήρχε κανένα άλλο φως. Απαλή μουσική για ρηλάξ και ο γυμναστής (και ιδιοκτήτης), με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά όταν είδε την έκπληξή μου.

-Ελπίζω να σας αρέσει ο χώρος, μου είπε

-Είναι πολύ όμορφα. Καταφέρατε να με εντυπωσιάσετε, του είπα

Πέρασα μέσα και άφησα το σακ βουαγιάζ μου στην γωνία πίσω από την πόρτα. Εκείνος έκλεισε την πόρτα και μου ζήτησε να ξαπλώσω. Γενικά είμαι άνετη με το γδύσιμο. Ίσως γιατί δεν ντρέπομαι για το σώμα μου αλλά και ίσως γιατί μου αρέσει να προκαλώ..

-Ας αρχίσουμε από την πλάτη. Γυρίστε μπρούμυτα, μου είπε ενώ χαμήλωσε λίγο την μουσική.

Εγώ γύρισα μπρούμυτα και είχα ρίξει την πετσέτα να σκεπάσω το σώμα μου από την μέση μέχρι τα μπούτια. Άλοιψε τα χέρια του με λάδι και μετά μου έριξε και στην πλάτη μου. Το λάδι ήταν κρύο και αιστάνθηκα το σώμα μου να το διαπερνάει μια γλυκειά ανατριχίλα.. Το κατάλαβε και έκανε τις κινήσεις του πιο γρήγορες.

-Συγνώμη που σας κρύωσα αλλά σε λίγο θα είναι εντάξει. Έχω βάλει και το αερόθερμο για να έχομε περισσότερη ζέστη εδώ, μου είπε.

Το σώμα μου άρχισε να λύνεται σιγά σιγά και να αφήνεται άβουλο στα έμπειρα χέρια του. Όταν τελείωσε με την πλάτη μου, άρχισε να μου κάνει μασάζ στα πόδια και ξεκίνησε από τα ακροδάχτυλα και τις φτέρνες. Τα πόδια είναι το αδύνατο σημείο μου.. Όπως ήμουν μπρούμυτα, είχα κλείσει τα μάτια μου και φανερά ερεθισμένη τον άφηνα να μου «χαϊδεύει» τις πατούσες μου. Χωρίς να βλέπω το πρόσωπό του, καταλάβαινα ότι και εκείνος ήταν το ίδιο ερεθισμένος με εμένα.. Τα χέρια του είχαν γίνει πιο νευρικά.

Προχώρησε στις γάμπες μου και μετά στα μπούτια μου. Όταν πήγε να μου τραβήξει την πετσέτα για να συνεχίσει, είδε ότι δεν φορούσα τίποτα από κάτω, ενώ στο χαρτί με τις οδηγίες που μου είχαν δώσει έγραφαν ότι θα έπρεπε να φοράμε εσώρουχο. Εγώ δεν ήμουν σίγουρη ότι θα έκανα μασάζ και όπως έφυγα βιαστικά δεν πήρα μαζί μου.

Δεν μου είπε τίποτα, απλώς συνέχισε.. Έριξε και άλλο λάδι στο σώμα μου και στα χέρια του. Τα χέρια του τώρα πια γλυστρούσαν στα κωλομέρια μου. Με τα γυμνασμένα του δάχτυλα ψιλαφούσε ακόμα και την κάθε ίντσα από το δέρμα μου. Η αναπνοή του είχε γίνει πιο γρήγορη και το άγγιγμα του πιο τραχύ.

Όπως το απολάμβανα όλο αυτό, η γλώσσα του άγγιξε καυτή στην πλάτη μου και πήγε στο λαιμό μου. Είδε ότι δεν υπήρχε αντίσταση και με γύρισε ανάσκελα. Χωρίς να αφήσει την επαφή με το σώμα μου, η γλώσσα του βρέθηκε στο στήθος μου. Μου έγλυψε τις ρόγες και τις δάγκωνε παιχνιδιάρικα ενώ το ένα χέρι του κρατούσε τα βυζιά μου και το άλλο κατέβαινε αργά κάτω χαμηλά στην κοιλιά μου.. Εγώ πάλι, με το ένα χέρι του χάϊδευα την πλάτη και με το άλλο του έδειχνα ότι θέλω να με χαϊδέψει ακόμα πιο κάτω.. στο μουνί μου.

Δάγκωνα τα χείλια μου για να μην φωνάξω και μας ακούσουν.. Του έσπρωξα το κεφάλι κάτω.. Μου άνοιξε με τα χέρια του τα μεγάλα χείλια και τα δάγκωσε απαλά. Η κλειτορίδα μου τον περίμενε υγρή και δεν την άφησε παραπονεμένη.. Δεν άντεχα άλλο.

-Μην με κάνεις να περιμένω άλλο, του ψιθύρισα

Μου έκανε το χατήρι.. Όπως ανέβαινε, μου άνοιξε περισσότερο τα πόδια και επιτέλους μπήκε μέσα μου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά κρατώντας τα πόδια μου ανοιχτά. Ήμουν τόσο καβλωμένη, που με τις πρώτες φορές που μπήκε και βγήκε ξέχασα και τους άλλους που περιμένανε έξω, ξέχασα και τα προσχήματα..

-Σκίσε με.. είσαι ο καλλίτερος γαμιάς που είχα.. του φώναζα

Εκείνος δεν μίλαγε. Με άφησε να χύσω και έμπαινε μέσα μου όσο μπορούσε πιο βαθειά για να με ευχαριστήσει και μετά φόρεσε ένα προφυλακτικό που δεν κατάλαβα από που το πήρε εκείνη τη στιγμή και έχυσε ήρεμα μετά από μένα.

Έβαλε την φόρμα του και πετάχτηκε έξω χωρίς να μου πει τίποτα. Όπως κατάλαβα το είχε σύστημα και το έκανε με πολλές ή με όσες τα θέλανε. Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι είχε τα προφυλακτικά έτοιμα..

Δεν ξαναπήγα στο γυμναστήριο αλλά λίγες μέρες μετά, τον συνάντησα στην κρεπερί δίπλα στο σπίτι μου. Ήταν με κάποιον άλλο από το γυμναστήριο. Ευτυχώς που τον είδα πριν μπω και συνέχισα χωρίς να του μιλήσω.. Ούτε και εκείνος μου μίλησε.


Click here for more!